Dobrze, że już się lepiej czuje

Chcemy fotki Tosi po fryzjerze!

Moderator: pastuszek

!!
 !! 

Właśnie gotuję mu galaretkę. Je 6 posiłków dziennie i nie narzeka.
 Właśnie gotuję mu galaretkę. Je 6 posiłków dziennie i nie narzeka. 
 I w zasadzie tak naprawdę nie wiemy, jak podchodzą do takich badań laboranci...
 I w zasadzie tak naprawdę nie wiemy, jak podchodzą do takich badań laboranci...
 Co gorsza powiedzieli mi to po tym jak już opłaciłam badanie więc... miałam wtedy mocno mieszane uczucia co do wydanych pieniędzy.
 Co gorsza powiedzieli mi to po tym jak już opłaciłam badanie więc... miałam wtedy mocno mieszane uczucia co do wydanych pieniędzy.  Dostaję galaretkę na kościach, zajada się nią z taką radością, że aż miło popatrzeć.
 Dostaję galaretkę na kościach, zajada się nią z taką radością, że aż miło popatrzeć.  Mamy wreszcie odpowiedź na problemy Resco i jest to alergia na kukurydzę i inne wypełniacze w karmach. Więc będę go przestawiać na surowe mięso. Przy okazji i Klusek zmieni dietę bo już teraz odmawia jedzenia swojego jedzonka jak Resco ma smaczniejsze bo gotowane. Mam straszne wyrzuty sumienia, że przez tyle lat sama krzywdziłam swojego psa i tak trudno mi się z tym pozbierać odkąd mam wyniki.
 Mamy wreszcie odpowiedź na problemy Resco i jest to alergia na kukurydzę i inne wypełniacze w karmach. Więc będę go przestawiać na surowe mięso. Przy okazji i Klusek zmieni dietę bo już teraz odmawia jedzenia swojego jedzonka jak Resco ma smaczniejsze bo gotowane. Mam straszne wyrzuty sumienia, że przez tyle lat sama krzywdziłam swojego psa i tak trudno mi się z tym pozbierać odkąd mam wyniki.