Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje

Post autor: etycja »

Jeśli wierzyć lekarzowi, wszystko powinno być ok. Wyjął resztę szwów, powiedział, ze nawet jeśli krew się pojawi, nie powinno być to niebezpieczne. W czwartek mamy iść do naszego lekarza. Rąk mi braknie bo jeszcze Mercedes na przegląd techniczny. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, w niedzielę powinna zostać adoptowana.
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Maluchy na każdym zdjęciu mają uniesione nogi :lol: Nadążyłaś ze zdjęciami czy zwiały? :laugh:
Obrazek
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Same uciekające rudaski :lol: słodziaki :love:
Anulka1602

Maluchy na tych zdjęciach wieją jak smerfy na widok gargamela :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Takie, zwłaszcza pierwsze sesje muszą być robione w trybie ekspresowym. W domu czeka mama z wałkiem w łapkach, wkurzona na maksa, że ktoś dzieci wynosi. Maluszki mają motorki ustawione na najwyższe obroty, ale przy dobrym podejściu da się w 2-3 minuty zrobić 6-7 zdjęć i wybrać najlepsze. Nie mam aparatu wielkiej mocy, nie lubię ich nawet bo flesz w nich jest okropny. Jeśli u mnie wywołuje ból oczu, to jak muszą się czuć dzieciaczki, które dopiero co zobaczyły świat.
Obrazek
Anulka1602

To prawda,flesze dają po oczach okropnie. Ja też jak robię fotki to bez flesza,wolę zaświecić światło by tylko nie świecić zwierzakom po oczkach. A maluszki są nieziemsko urocze i piękne :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Ja mam zwykłego goopoka z czymś typu lampa ale to nie wali aż tak po oczach. Tylko tyle, żeby fotki ostre wyszły, ale nie żeby oślepić. W zasadzie to jest taki główny powód dla którego jeśli nie muszę robić fotek, nie robię. Nie że nie kocham, bo kocham, ale zwierzaków nie uszczęśliwiam biegając i błyskając. One wolą coś smacznego niż dodatkową sesję.
Obrazek
Anulka1602

Moje panienki dają się fotografować jak śpią :laugh: albo jak dam coś pysznego do jedzenia i są zajęte odstawianiem głośnych mlasków :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”