. No, teraz trójświń. I kto wie co dalej
 . No, teraz trójświń. I kto wie co dalej   !
 !Moderator: pastuszek
 . No, teraz trójświń. I kto wie co dalej
 . No, teraz trójświń. I kto wie co dalej   !
 ! 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia .
 .
 bardzo pomysłowe i świnie mają dużo miejsca
  bardzo pomysłowe i świnie mają dużo miejsca Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia . Docierają się głównie z Naewią, Gajka obydwie odgania idealnie wycelowanym strumieniem moczu i piskami. "W ogóle co wy wyprawiacie, weźcie się uspokójcie, co?!".
 . Docierają się głównie z Naewią, Gajka obydwie odgania idealnie wycelowanym strumieniem moczu i piskami. "W ogóle co wy wyprawiacie, weźcie się uspokójcie, co?!". . Naewia dziś dostanie tylko witaminę C, bo boby ma już przepisowe. Milady ma lepsze, najgorsze, bo wciąż zbyt miękkie, ale już nie maziaste Gajka. Wiem, uprościłam, ale proszę się nie stresować, żaden świń nie jest faszerowany bez potrzeby.
 . Naewia dziś dostanie tylko witaminę C, bo boby ma już przepisowe. Milady ma lepsze, najgorsze, bo wciąż zbyt miękkie, ale już nie maziaste Gajka. Wiem, uprościłam, ale proszę się nie stresować, żaden świń nie jest faszerowany bez potrzeby.