Światełka za tęczą [*], Radomir i Tusia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Andzia [*], Zosia i Stefanka
już zdaję raport
jak pojechałam następnego dnia na RTG (a w końcu zrobili USG jakimś nowym sprzętem), to kamienia nie było. więc prawdopodobnie go wysikała, tak mi się wydaje.
dostała leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, i od tamtej pory już jest dobrze.
profilaktycznie wszystkie trzy dostają Urosept i sok z żurawiny, bo na USG u Klary wyszedł piasek w pęcherzu, a moje też siusiają na biało czasami.
za to Stefan stwierdziła, że sobie wyhoduje grzyba na tyłku. i przy okazji zarazi Zośkę też. dostałam jakiś płyn do moczenia, za dwa tygodnie na kontrolę mam przyjechać.
jeszcze kupiłam Hexoderm, i je wykąpałam, bo i tak wszystko w klatce i norki poszły do prania. przez pierwsze dwa dni pachniały jak przytulanki, ciągle je wąchałam. ale teraz już mają z powrotem zapaszek świnek alfa
dziękujemy za zainteresowanie

jak pojechałam następnego dnia na RTG (a w końcu zrobili USG jakimś nowym sprzętem), to kamienia nie było. więc prawdopodobnie go wysikała, tak mi się wydaje.
dostała leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, i od tamtej pory już jest dobrze.
profilaktycznie wszystkie trzy dostają Urosept i sok z żurawiny, bo na USG u Klary wyszedł piasek w pęcherzu, a moje też siusiają na biało czasami.
za to Stefan stwierdziła, że sobie wyhoduje grzyba na tyłku. i przy okazji zarazi Zośkę też. dostałam jakiś płyn do moczenia, za dwa tygodnie na kontrolę mam przyjechać.
jeszcze kupiłam Hexoderm, i je wykąpałam, bo i tak wszystko w klatce i norki poszły do prania. przez pierwsze dwa dni pachniały jak przytulanki, ciągle je wąchałam. ale teraz już mają z powrotem zapaszek świnek alfa

dziękujemy za zainteresowanie

Trzymamy
za zdrówko
A co do zapaszku świnek alfa to....ładny świnkowy zapaszek nie jest zły
Moje kleopatry też nadają się już do kąpieli ale muszą poczekać bo Duży jest chory i Duża ma ręce pełne roboty

A co do zapaszku świnek alfa to....ładny świnkowy zapaszek nie jest zły

Moje kleopatry też nadają się już do kąpieli ale muszą poczekać bo Duży jest chory i Duża ma ręce pełne roboty

- Chryzantem
- Kontakt:
ja swoich nie kąpałam już od dawna. nie śmierdziały, nie było im to potrzebne, tylko Stefce ostatnio podmywałam dupsko z tym grzybem. ale stwierdziłam że już pora na kąpiel.
wydaje mi się że świnek nie powinno się kąpać za często. zwłaszcza krótkowłosych, jak moje.
Klarę też czeka kąpiel - prawdopodobnie pierwsza w życiu. ale to jak jej będę robić wymianę peletu.
wydaje mi się że świnek nie powinno się kąpać za często. zwłaszcza krótkowłosych, jak moje.
Klarę też czeka kąpiel - prawdopodobnie pierwsza w życiu. ale to jak jej będę robić wymianę peletu.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Dziewczynki, proszę się pozbyć szybciutko tych grzybów!
Ja moich nie kąpię bo pachną, ale Matldzi tyłek trzeba będzie podmyć bo tej to akurat te kudły śmierdziochają i są poklejone 

- Chryzantem
- Kontakt:
gwałtu rety, robią ze mnie kotlety

za tą zniewagę dożywotnia kara sików na cyc podczas miziania

pierwsza kąpiel Klary u nas. prawdopodobnie w życiu też. powiem wam, że tak spokojnej świnki jeszcze nie widziałam. polewam ją wodą, ona nic. myję tyłek, dalej nic. wycieram ręcznikiem, włączam suszarkę, Klara nawet nie spojrzała. chyba te lata niewoli w szkole nauczyły ją opanowania mistrza zen.

za tą zniewagę dożywotnia kara sików na cyc podczas miziania

pierwsza kąpiel Klary u nas. prawdopodobnie w życiu też. powiem wam, że tak spokojnej świnki jeszcze nie widziałam. polewam ją wodą, ona nic. myję tyłek, dalej nic. wycieram ręcznikiem, włączam suszarkę, Klara nawet nie spojrzała. chyba te lata niewoli w szkole nauczyły ją opanowania mistrza zen.
Piękna,kochana i dzielna księżniczka
Moje dziewczyny bardzo lubią kąpiel,czesanko i nawet obcinanko pazurków im nie przeszkadza

Moje dziewczyny bardzo lubią kąpiel,czesanko i nawet obcinanko pazurków im nie przeszkadza

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Ty im powiedz to grzyby teraz w lesie się zbiera a nie na tyłku hoduje 

- Chryzantem
- Kontakt:
dziewczynom zwiększyła się przestrzeń życiowa - rodzice kupili nowe łóżko
Klara ma w końcu tyle miejsca na wybiegu co moje. ale niespecjalnie się tym przejmuje (jak zwykle). Zosia dostała ataku paniki i znowu się chowa w koc. w sumie mogę zrozumieć że takiej dużej kuwety nie ogarnia, ale ona w trakcie tej histerii nie chce jeść, nawet jak jej do pyszczka wsadzam sałatę rzymską to ona nic. mam nadzieję, że jej przejdzie.
Stefan wyznaje zasadę "daj żryć i reszta mnie nie obchodzi".

Klara ma w końcu tyle miejsca na wybiegu co moje. ale niespecjalnie się tym przejmuje (jak zwykle). Zosia dostała ataku paniki i znowu się chowa w koc. w sumie mogę zrozumieć że takiej dużej kuwety nie ogarnia, ale ona w trakcie tej histerii nie chce jeść, nawet jak jej do pyszczka wsadzam sałatę rzymską to ona nic. mam nadzieję, że jej przejdzie.
Stefan wyznaje zasadę "daj żryć i reszta mnie nie obchodzi".