Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Gdańskie Morświny ♥
Wszystkie piękne

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- Bulletproof
- Kontakt:
Ile ohów i ahów
Dziękujemy!
Jeszcze Malibu muszę jakieś zdjęcia porobić, ale dziewczyna się chyba aparatu wstydzi

Jeszcze Malibu muszę jakieś zdjęcia porobić, ale dziewczyna się chyba aparatu wstydzi

Nie ma się co dziwić że jest tyle ohów i ahów jak takie piękności nam serwujesz
Chcemy więcej

Chcemy więcej

- Bulletproof
- Kontakt:
Aktualizuję, bo faktycznie coś ostatnio zapuściłam ten wątek. Zrobiliśmy zimowe przemeblowanie, więc klatka znów daleko od okna i w kształcie L-ki:

I zauważyłam też, że z klatki wydobywa się taki dziwny dźwięk, jakby chrobotanie. Dzisiaj dowiedziałam się że to Pigwa, nawet przez sen... Brzmi jak prawdziwe chrumkanie świni, połączone z gryzieniem drewna, jeśli wiecie o co chodzi
Jak się przyjrzałam, to ona chyba ociera o siebie zęby, stąd ten dźwięk. Ale nie wiem jaki mógłby być powód, przerost? Sianka mają pod dostatkiem, Mysia je, pije, mają sporo drewna w klatce żeby obgryzać, dostają kolby JR Farm, więc jeśli to przerost trzonowców, to nie wiem dlaczego

I zauważyłam też, że z klatki wydobywa się taki dziwny dźwięk, jakby chrobotanie. Dzisiaj dowiedziałam się że to Pigwa, nawet przez sen... Brzmi jak prawdziwe chrumkanie świni, połączone z gryzieniem drewna, jeśli wiecie o co chodzi

Jak się przyjrzałam, to ona chyba ociera o siebie zęby, stąd ten dźwięk. Ale nie wiem jaki mógłby być powód, przerost? Sianka mają pod dostatkiem, Mysia je, pije, mają sporo drewna w klatce żeby obgryzać, dostają kolby JR Farm, więc jeśli to przerost trzonowców, to nie wiem dlaczego

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A jak Ty siadasz na kanapę?? Trzymasz nogi w klatce?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Bulletproof
- Kontakt:
Hahah po prostu nie siadam
Świnie mają u nas luksusy i mają swój własny pokój, w którym tylko ja (jako gość oczywiście
) siedzę przy komputerze i się uczę.

To u mnie nie jest tak źle bo świnie zajęły tylko kuchnie gdzie mnie wpuszczają na czas gotowania obiadów i podania im żarełka 

- Zuzia&Władzia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Kolejne słodkie pysie
Dziewczyny faktycznie mają luksusy. Przeglądałam pobieżnie cały wątek ale jakoś mi umknęło ,która to Pigwa
Mam w każdym razie nadzieję ,że nic poważnego jej nie jest.

- Bulletproof
- Kontakt: