podejrzewam, że kanalik łzowy działa i wydziela, co nalezy, to sie musi zasychać i paprać. Trzeba by przy okazji zapytać jakiego okulistę.
A że Bunia żwawa to rewelacja!
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - łamigłówka
Aż ją musiałam wczoraj odsłonić ręką od michy żeby Majka zdążyła coś siorbnąć, sierota biedna. Stoją i się naparzają to jedna to druga po dziobach, a żadna nie zdąży siorbnać. Majka zawsze przegrywa starcie
Mazia z shilintongiem albo fermactivem na przemian. One we dwie strasznie się napalają na to, stoją i kwiczą jak tylko przyniosę wodę w miseczce, nawet jeszcze pudełko z proszkiem nie jest otwarte
A Blanka na szczęście nie tyka mazi, lepiej dla jej zębów.
Majka mnie nienawidzi po ostatnim ścinaniu -_- I ponieważ nie ma grzywki trudniej ją dorwać niepostrzeżenie bo widzi świat -_-

Mazia z shilintongiem albo fermactivem na przemian. One we dwie strasznie się napalają na to, stoją i kwiczą jak tylko przyniosę wodę w miseczce, nawet jeszcze pudełko z proszkiem nie jest otwarte

Majka mnie nienawidzi po ostatnim ścinaniu -_- I ponieważ nie ma grzywki trudniej ją dorwać niepostrzeżenie bo widzi świat -_-
Trochę nieefektywny sposób na jedzenie, ale najwidoczniej "Joey does'nt share food!!!"
Majka, daj spokój dziewczyno. Przecież grzywka odrośnie

Majka, daj spokój dziewczyno. Przecież grzywka odrośnie

- joanna ch
- Kontakt:
No właśnie chyba efektywny bo wczoraj na noc jak dostały w oddzielnych to dziś rano mało zjedzone. Zdrowa rywalizacja potrzebna.
joanna ch pisze:No właśnie chyba efektywny bo wczoraj na noc jak dostały w oddzielnych to dziś rano mało zjedzone. Zdrowa rywalizacja potrzebna.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
oj na pewno nie zrozumiemy.. a może biegały od jednej do drugiej i nie mogły sie zdecydować z której pierwszej zjeść??? 

- joanna ch
- Kontakt:
No dziady... nie zjadły większości i się zmarnowało
Bonkers śpi a pozostała dwójka klawiszy zabawia się bestialsko jej kosztem. Sprawdzają na jakie imiona na "B" reaguje przez sen uniesieniem uszu i powieki (jednej). Okazuje się, że na Bakłażan już nie ale za to na Bulbazaur - tak.

Bonkers śpi a pozostała dwójka klawiszy zabawia się bestialsko jej kosztem. Sprawdzają na jakie imiona na "B" reaguje przez sen uniesieniem uszu i powieki (jednej). Okazuje się, że na Bakłażan już nie ale za to na Bulbazaur - tak.

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A na Baltazara?
btw U nas w domu to, na czym leży Bonkers na drugim zdjęciu (w ogólności, bez szczegółów) nazywało się memłon (od leży na mem łonie). Na takim memłonie dobrze się leży niezależnie od płci, a nawet zaryzykowałabym, że niezależnie od gatunku. Choć świnie zwykle wędrują, nie wiedzieć czemu, gdzieś pod szyję, spowodować jakąś małą alergijkę, albo na ramię i patrzą, gdzie się człowiek skończy. Za to koty - uwielbiają memłony!
btw U nas w domu to, na czym leży Bonkers na drugim zdjęciu (w ogólności, bez szczegółów) nazywało się memłon (od leży na mem łonie). Na takim memłonie dobrze się leży niezależnie od płci, a nawet zaryzykowałabym, że niezależnie od gatunku. Choć świnie zwykle wędrują, nie wiedzieć czemu, gdzieś pod szyję, spowodować jakąś małą alergijkę, albo na ramię i patrzą, gdzie się człowiek skończy. Za to koty - uwielbiają memłony!
- joanna ch
- Kontakt:
znam to słowo
Bonkers ogólnie lubi poleżeć na jakimkolwiek kawałku człowieka, a najchętniej dwóch człowiekach jeśli to możliwe. Stąd np u weta stara się siedzieć przodem na mnie tyłem na Teżecie lub odwrotnie, ewentualnie dwie lewe nogi na jednym, dwie prawe na drugim
Baltazara nie próbowaliśmy, ale Boromir nie zadziałał

Bonkers ogólnie lubi poleżeć na jakimkolwiek kawałku człowieka, a najchętniej dwóch człowiekach jeśli to możliwe. Stąd np u weta stara się siedzieć przodem na mnie tyłem na Teżecie lub odwrotnie, ewentualnie dwie lewe nogi na jednym, dwie prawe na drugim

Baltazara nie próbowaliśmy, ale Boromir nie zadziałał