Akurat jedli VL CC i smakołyki, swoją drogą świetnej jakości, naturalne, bezzbożowe. Same zioła, w tym tymotka
 Akurat jedli VL CC i smakołyki, swoją drogą świetnej jakości, naturalne, bezzbożowe. Same zioła, w tym tymotka  

Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Jestem geniuszem
 Jestem geniuszem   

spokój za tanie pieniądze
  spokój za tanie pieniądze Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

obszywam tylko materiałem, żeby były ładniejsze, ale ogólnie to bazę stanowi karton. Idealne rozwiązanie
 obszywam tylko materiałem, żeby były ładniejsze, ale ogólnie to bazę stanowi karton. Idealne rozwiązanie 
 Ogólnie jesteśmy na etapie tego, że Shaggy cały czas by tylko tyłkiem machał przed Wallym. Cykor oczywiście zwiewa, a Shaggy od razu w pęd za nim
 Ogólnie jesteśmy na etapie tego, że Shaggy cały czas by tylko tyłkiem machał przed Wallym. Cykor oczywiście zwiewa, a Shaggy od razu w pęd za nim   Ale szczerze mówiąc widzę dużą poprawę w ich relacjach. Wally nadal potrafi histeryzować na jego widok, ale nie jest to tak częste jak wcześniej. W końcu nawet jedzą grzecznie koło siebie, to dobry znak
 Ale szczerze mówiąc widzę dużą poprawę w ich relacjach. Wally nadal potrafi histeryzować na jego widok, ale nie jest to tak częste jak wcześniej. W końcu nawet jedzą grzecznie koło siebie, to dobry znak