Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - Bonkers w luksusach

Post autor: porcella »

:fingerscrossed:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - wizyta pań B. w Mv

Post autor: joanna ch »

Dzisiaj w ogóle wizyta była biegiem bo po pierwsze Buniak był nieplanowany, a po drugie spóźniliśmy się :mrgreen:
Było mówione coś o wynikach biopsji Bonkersowego guza ale niewiele z tego zrozumiałam, w trakcie dr musiała nagle na chwilę wyjść coś tam pomóc przy operacji i jakoś straciliśmy wątek. Coś było o tym, że komórki nowotworowe z przerzutami do listwy mlecznej i coś było że stopień złośliwości 10 do 100 i nic nie trybię o co chodzi. :think: W środę może się dopytam. A Buniacze boby zostały do analizy, na zapas mam receptę na nystatynę. Nie wiecie ile tam za boby? Bo trochę mnie zdziwiła suma zbiorcza. W niedzielę jeszcze na pobieranie z Bonkiem.
Przed nami jakaś świnia chyba miała prześwietlenie bo zdjęcie sobie wisiało czachy z profilu :szczerbaty:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Myślę, że Bonkers będzie dziko zachwycona pobieraniem :mrgreen: Nie ustajemy w trzymaniu kciuków.

A w ogóle to zawsze mnie fascynują te zdjęcia ;)
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

gryzoniowe szczególnie, bo nikt by się nie spodziewał jak głęboko sięgają te zębiszcza i jak śmieszne są te mini trzonowce :)

Oj będzie się działo, Bonkers będzie pewnie na plecy mi wskakiwać. Wczoraj chyba już nie bardzo pamiętała co się przedtem działo u weta bo weszła bez oporów, ale myślę że po jutrzejszym już będzie znowu trzęsiawka i zapieranie się nogami :roll:

Obrazek
"We środę kontynuacja akcji zagrabiania mienia Zakładów Mleczarskich Kudłate. Trzeci nie wyprodukuje już żadnego nabiału, a przy okazji straci szansę na karierę w przetwórstwie skorupiaków."
Pani Strzyga

Dokładnie. Ludzka jest taka pospolita, świnkowa wygląda, jakby należała do czegoś morderczego w sumie przez te zęby ;)

Biedna... Chociaż z punktu widzenia weta chyba jednak lepszy taki pacjent, co przerażony próbuje uciekać i się nogami zapierać niż taka moja Shiva, która próbuje weterynarza zabić przez rozszarpanie...
Awatar użytkownika
Polena
Miejscowość: Warszawa/Kanie
Kontakt:

Post autor: Polena »

Boby jak ostatnio badałam to chyba 5 dych poszło, ale głowy nie dam. Zdziwienie na sumę zbiorczą w MV to już w zasadzie stan permanentny... :| W połowie listopada za kontrolną biochemię + probiotyk zapłaciłam 140 złotych i w kontekście tego co się działo wtedy i jak mnie konkretnie przetrzepała cała choroba, nawet tego nie zauważyłam. Ale teraz jak sobie myślę, to to jest strasznie dużo....
Zresztą przydałoby się zrobić Józefowi jeszcze raz wątrobowe, bo niby nic się nie dzieje, ale boby co jakiś czas małe idą. Z tym, że autentycznie się boję, że nie dam rady finansowo przed Świętami :glowawmur:

Zdrowia dla Buniaka i Bonkersa.
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - Bonkers krwiodawca

Brak mi słów na Bonkersa -_- Więc niech ona sama opowie co się stało pół godziny temu.

Pobieranie krwi wg Trzeciego Klawisza:
Najpierw siedź cichutko i grzeczniutko. Daj sobie ogolić nogę, daj sobie wbić igłę. Potem, kiedy już zmyliłaś wszystkich, a krew skapuje ci do próbówki, nagle zacznij rzucać się szaleńczo, powodując ciekawy efekt kolorystyczny (można powiedzieć że pointylistyczny) na wszystkich wokół.

Obrazek
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Taaaa widziałam kiedyś gabinet po wyjściu psa ze skaleczonym ogonem... Chyba malowali sufit, bo ściany sie dalo umyć.
Bonkers wysoko trzyma sztandar, jak widać :-)
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Pani Strzyga

Przyczajony Bonkers, ukryty artysta ;)
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Bonkers Turbulencję przebił, bo ona tylko dr Kasię, ściany i poduszki obsikała.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”