Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
boe22

Re: Wiercipętek DS [Nowy Dwor Gd]

Post autor: boe22 »

Też bym chciała...
Marzyłam o jednym dużym stadzie i przez chwilę je miałam, ale wygląda na to, że będę znów miała dwa mniejsze :roll: ...no co ja mogę...ja tu 'tylko sprzątam' ech...
Teraz tylko się modlę, żeby dwa białe mięska się wygoiły, żeby nie było ropni(oj się boję :? ) i żeby się bez weta obyło :?
Mówiąc krótko- jak nie urok, to sraczka. O!
magmagpie

Post autor: magmagpie »

no to octenisept na rany :D
bardzo dobrze odkaża

a z tym stadem... może jeszcze się uda???
no co za gamoń, on naprawdę był na dole hierarchii a tu dobrze odżywiony, wymiziany przez "żonkę" no i palma bije na głowę...
boe22

Coś czuję, że na jedno duże stado poczekam do urodzin Agresta. Wtedy teoretycznie powinien zacząć myśleć znów głową, a nie dupą. :szczerbaty: .
Niestety bardzo chce przejąć berło i koronę, ale Schab nie odda za żadne skarby.
Dalej jest na mnie zły, bo do żarcia podchodzi dopiero, jak wyjdę z ich pokoju.
boe22

Ponowne łączenie- w innej konfiguracji. Salcesonik poszedł do Agresta. Maluch wyrzucił go z siodła, przejął kontrolę nad zagrodą i kapciem Agresta. Stare stado chyba szczęśliwe ze świętego spokoju, bo się upieprzyli na boki i trawią- nikt im nie przeszkadza. Jak dobrze pójdzie, to tak zostanie. Proszę trzymać :fingerscrossed: .
magmagpie

boe22 pisze:Ponowne łączenie- w innej konfiguracji. Salcesonik poszedł do Agresta. Maluch wyrzucił go z siodła, przejął kontrolę nad zagrodą i kapciem Agresta. Stare stado chyba szczęśliwe ze świętego spokoju, bo się upieprzyli na boki i trawią- nikt im nie przeszkadza. Jak dobrze pójdzie, to tak zostanie. Proszę trzymać :fingerscrossed: .
hehe :D niezły ten Salceson :D ustawił Agresta jak trzeba, zagroził, że przerobi na dżem i już.... no ale wygląda na to, że Schab jest dłużnikiem Agresta.... bo gdyby nie Agrest to niedługo miałby starcie z Salcesonem :D

a z tymi leżącymi staruchami.... niedobrze.... bardzo niedobrze. Faceci mają sklonność do dziadzienia :D nie wolno dopuścić do tego
boe22

Co się dziwisz. Po paru tygodniach w biegu w końcu mogą się położyć! :lol:
magmagpie

no ale Agrest ma niezłą strategię :D na pewno nie jest kolejną, białą świnką :D raczej nie opuszcza twoich myśli zgrywus jeden. U MAS próbował podjadać z talerza i przekupił ją na mizianko pod szyją, u ciebie inna strategia....
inteligent jak nic
boe22

Dziś próbowałam....cóż...tu już miłości nie będzie- zostają 2 odrębne stada. Widocznie 2 to moja liczba :lol:
boe22

Agrest w pełni sił i agresji.
Niestety dwójka jego kolegów jutro ma operację( Schab i Salceson). Trzymajcie :fingerscrossed: , bo sprawa jest więcej niż poważna....
magmagpie

boe22 pisze:Agrest w pełni sił i agresji.
Niestety dwójka jego kolegów jutro ma operację( Schab i Salceson). Trzymajcie :fingerscrossed: , bo sprawa jest więcej niż poważna....
Za Schaba Salcesona i twoje siły :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”