Przedstawiam moje małe stadko.

(od lewej: Andzi, Janusz, Grażyna)
Janusz - ojciec rodziny, jest z Nami od października 2016. Spokojny, grzeczny, kulturalny, zawsze uśmiechnięty. Raz w życiu zaszalał (przez co stracił klejnoty rodzinne) i teraz wychowuje dzikusa Andzi
 Czasami bawi się w prowodyra ucieczek z chałupki.
 Czasami bawi się w prowodyra ucieczek z chałupki. 
Grażyna - wcześniej Ryszard, niestety weterynarz nie zauważył tego dziewczęcego wdzięku i nazwał ją chłopcem

Jest z nami od listopada 2016. Lekko rozbrykana, lubi czasem zastraszyć córkę Andzi i mieć ciche dni z mężem Januszem..

Andzela - ogromna niespodzianka, jest z Nami od kwietnia 2017
 Mały kudłaty, dzikus. Uwielbia zamęczać ojca Janusza, lęka się jedynie matki Grażyny. Nie ulega namowom rodziców i nie ucieka z nimi z domu. Grzecznie pilnuje dobytku, a tak naprawdę wyjada wszystko
    Mały kudłaty, dzikus. Uwielbia zamęczać ojca Janusza, lęka się jedynie matki Grażyny. Nie ulega namowom rodziców i nie ucieka z nimi z domu. Grzecznie pilnuje dobytku, a tak naprawdę wyjada wszystko  
Kilku dniowa Andzi:

Andzi obecnie:

Na wiosnę planujemy zaadoptować czwartą świnkę (Dżesikę), więc będziemy uważnie obserwować forum i świnki do adopcji.

Wszystkie świniaki słodkie, ale dla mnie Andzi pilnująca rodzinnego dobytku zdecydowanie bezkonkurencyjna
 Wszystkie świniaki słodkie, ale dla mnie Andzi pilnująca rodzinnego dobytku zdecydowanie bezkonkurencyjna  

Witamy na forum
 Witamy na forum