Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
Re: Stado Boe
A to ciekawe... Moi nie chcą ćwierkać, za to lubią sobie grozić do tego stopnia że jak wczoraj wypuściłem na wybieg to Katana wrócił do klatki i nie chciał wpuścić Samuraja, ba nawet nie wiele brakowało żeby się mocno pobili... Ale pełna micha 2x plus paśnik sianka pogodził chłopaków... Na chwilę.
jako dumna ciotkaboe22 pisze:Ćwierkający i kwiczący o żarcie na cały blok( w tym o 2.30- bo się okazuje, że karmienie 3 razy dziennie to za mało i jeszcze w nocy 4 raz się należy) został w końcu zdemaskowany....i jest to ostatnia świnia, jaką o te koncerty podejrzewałam...and the winner is......Agrest

that's my boy jak widzisz masz Agresta mega zdolnego (zgodnie z zasadą, że sukces ma wielu ojców obrastam w piórka)
u MAS wyróżniał się inteligencją a tu jeszcze wokalnie, to przez tą waszą bydgoską operę
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
magmagpie, nie zapominaj o Operze Leśnej w Sopociemagmagpie pisze: jako dumna ciotka
![]()
![]()
![]()
![]()
that's my boy jak widzisz masz Agresta mega zdolnego (zgodnie z zasadą, że sukces ma wielu ojców obrastam w piórka)
u MAS wyróżniał się inteligencją a tu jeszcze wokalnie, to przez tą waszą bydgoską operę

Operę mówisz...

Zaraz zakładam gumiaki, biorę widły i idę gnój przerzucać do zagrody.
Jeszcze Kotleta muszę wykąpać, pewnie ze strachu- dla odmiany- oba oczka dostaną wytrzeszczu, a na koniec będzie foch!
Edit.
Ostatni raz próbowałam połączyć Agresta z obecną ekipą sztuk 2...
No się nie da...
Tu trochę muszę go usprawiedliwić...jakby przez pół godziny jeden cały czas zaglądał mi w paszczę, a drugi cały czas trzymał nos w dupie, to też bym chyba gryzła...

Zaraz zakładam gumiaki, biorę widły i idę gnój przerzucać do zagrody.
Jeszcze Kotleta muszę wykąpać, pewnie ze strachu- dla odmiany- oba oczka dostaną wytrzeszczu, a na koniec będzie foch!
Edit.
Ostatni raz próbowałam połączyć Agresta z obecną ekipą sztuk 2...
No się nie da...
Tu trochę muszę go usprawiedliwić...jakby przez pół godziny jeden cały czas zaglądał mi w paszczę, a drugi cały czas trzymał nos w dupie, to też bym chyba gryzła...
Ostatnio zmieniony 15 sty 2018, 10:33 przez boe22, łącznie zmieniany 1 raz.
Agrest znalazł sobie dziewczynę, bardzo ją lubi, ma na imię Justyna i...jest piszczącym gumiakiem psa

Odmaczanie Kotleta

Odebrano mi Justynę
nie gadam z wami.....(a tak poważnie, Katia nienawidzi jak robi jej się foty i zawsze robi minę pt. mordują mnie)

Odmaczanie Kotleta

Odebrano mi Justynę

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Faktycznie foch 

ja jestem pewna, że nie chyba a na pewno byś gryzłaboe22 pisze:O

Boe ja nic nie mówię, ale wczoraj MAS znów coś przytachała... w tym czarnobiałego samczyka...
miałyśmy kończyć ten biznes a tu... no weź nie przygarnij...

no z Agresta dalej jestem dumna, no gumową dziewczynę trzeba zrozumieć, pytanie co pieseł na to
no i Kotlet w kąpieli prawie jak wenus w pianie

tam śpiewała Mandaryna, nie życzę Boe takiej inspiracji u AgrestaPulpecja pisze:magmagpie, nie zapominaj o Operze Leśnej w Sopociemagmagpie pisze: jako dumna ciotka

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A skąd pomysł na Justynę?? nie lubisz jakiejś?
Nawet nie chcę myśleć co Agrest z nią robi

Nawet nie chcę myśleć co Agrest z nią robi

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM