LUNA DS, KAJA+Szoninka DS Kajko DS Kokosz WOLNY [Toruń]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Ewka83

Re: KAJA+Szoninka DS Kajko+Kokosz, LUNA WOLNA [Toruń]

Post autor: Ewka83 »

Czy Lunka jest nadal do adopcji? Marze o przyjaciółce dla mojej Peppy , Peppa ma rok , jest po przejściach , miała anoreksję , skrajną niedowagę , problemy z zębami . Wszystko juz wróciło do normy poza tym , ze jest nadal strachliwa , bardzo :( , nie lubi byc na wybiegu (siedzi w miejscu ) , nie kłiczy w sumie nigdy , tylko jak idę z jedzonkiem mocno szeleszcze i wołam to dwa ciche kliki wyda . Toleruje najbardziej mnie , ale nadal sie boi . Dopiero gdy ją wezmę i ułożę wtedy sie wtula i leży :świnka1: . Nie obserwuje tez u niej typowej świńskiej ciekawości , za czym tęsknie .. ale cóż . Jest zupełnie inna niż swinki , które miałam dotychczas , ale kocham ją całym sercem i chce dla niej jak najlepiej .
Sama nie wiem jaka świnka była by dla niej odpowiednia , taka która sie jej podporządkuje , ale wtedy czy Peppa sie troszkę otworzy ? Czy może taką , która Peppkę zdominuje ..? Ale czy wtedy Peppa nie będzie jeszcze bardziej wycofana ..? Nikt z rodziny ani znajomych nie ma swinki , żebym mogła sie spotkać i nawiązać chociaż jakiś kontakt świnkowy . :shakehands:
Pozdrawiam Ewa :buzki:
Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Post autor: AniaC »

Mamy zapytanie odnośnie Luny. Czekamy za WPA
Ewka83

Post autor: Ewka83 »

Wiec życzę Lunce wszystkiego dobrego :102:
Ja szukam dalej , może w Grudziądzu znajdę taką , z którą będzie możliwość sie pierw „ pospotykać „
Buziaki
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Lunitka dziś po ,,przeglądzie" kontrolnym u dr Ani :) Super Ciocia osłuchała dzielną dziewczynkę i pochwaliła, że tak pięknie ją słychać ;)
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Re: LUNA WOLNA, KAJA+Szoninka DS Kajko+Kokosz [Toruń]

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
AgnesP
Miejscowość: Warszawa - Mokotów
Kontakt:

Post autor: AgnesP »

i co tam u Luny? jak WPA?
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
Kattie

Post autor: Kattie »

posłałam wiadomość priv w sprawie Luny :)
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

AgnesP pisze:i co tam u Luny? jak WPA?
A więc.... nadrabiam zaległości... dzieje się ,dzieje ...
Wcześniejsze rozmowy odnośnie adopcji, nie przyniosły skutku- nie doszło tak na prawdę do wpa. Bardzo sie przywiązałam do tej małej Śnieżynki i ciężko wywołać na mnie dobre wrażenie... ale nie chcę zapeszać :fingerscrossed: chyba szykuje się świetny domek dla Lunitki - zasługuje na towarzystwo i serduszko gotowe ją również pokochać. Czekamy :fingerscrossed: i damy na pewno znać :D
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Luna, możesz się pakować, czeka na ciebie fajna kokeżanka. WPA przebiegło pomyślnie. Powodzenia w nowym domku :D
Kattie

Post autor: Kattie »

W niedzielę osobiście adopcyjny tata odbierze Lunę :). Już nie możemy się doczekać :love: :) :świnka1: :świnka2:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”