Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Re: Gliwickie stado :)

Post autor: urszula1108 »

martuś pisze:Oj Ula nie czytasz wątków o labkach :neener: Do Anuli przyjedzie Milada http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... ead#unread :102:
Anula pewnie chciała zrobić niespodziankę i nic nie pisała a tu Dzima ją zdekonspirowała :lol:
Staram się nie czytać wątku o świnkach do adopcji, bo bym co najmniej połowę chciała adoptować. Miladę oczywiście też, bo mam słabość do takich biszkopcików :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Kluskaxyz
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Kluskaxyz »

Zdemaskowana :laugh: . Też mialam w planie zrobić wielkie wejście Uniki na wątek i nic z tego nie wyszło. To forum bez tajemnic :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Kluskaxyz pisze:Zdemaskowana :laugh: . To forum bez tajemnic :102:
i ludźmi z naturą detektywa :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Post autor: Anula »

Chwilę mnie nie ma a tu widzę, się rozgościłyście na moim wątku :laugh: Zupełnie nie wiem skąd u Was przeświadczenie, że ja taka gościnna jestem :laugh:
Nic się przed Wami nie ukryje, tak macie rację Milada jest zarezerwowana dla mnie. Początkowo miała przyjechać wczoraj, ale jak przemyślałam to wszystko na chłodno to doszłam do wniosku, że lepiej jak dokończy kwarantannę w DT, wśród koleżanek. U mnie musiałaby siedzieć min. tydzień sama, a jakby coś wyszło, jakaś grzybica czy coś byłaby skazana na samotność dużo dłużej. Jeśli wszystko będzie ok to przyjedzie do Bielska pod koniec miesiąca.
Już się boję, bo podobno jej słodki wygląd to tylko przykrywka i ma baba charakter. 3 charakterne świnki i jedna biedna Panda... hmmmm.... mam nadzieję, że jakoś to będzie :think:
Awatar użytkownika
Kluskaxyz
Kontakt:

Post autor: Kluskaxyz »

Zapowiada się łączenie pełne wrażeń :ups:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Post autor: Anula »

Słodkości moje kochane...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie będę Was zanudzać naszymi ciągłymi wizytami u weta, bo ja już tego nie ogarniam. Wiecznie któreś coś wymyśla i dochodzę coraz to bardziej do wniosku, że powinnam się przeprowadzić bliżej Bielska i dr Całus :? Za to pozytyw jest taki, że się zawzięłam, po tym jak kupiłam z 10 poidło i widziałam nadal jak Panda z niego pije :glowawmur: Cwaniak pił z miseczki już ze 3 tygodnie, Fiśka trochę z poidła, trochę z miseczki, Panda tylko poidło. Wkurzyłam się, zabrałam poidło, po całym dniu bez poidła Pandzioszka wali z miseczki :yahoo: Co prawda jeszcze mocno niezdarnie ale na reszcie nie boję się, że znowu się zachłyśnie :jupi:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Piękne świnki masz, do pyszczka im w tych legowiskach.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Pandzioszku-brawo ty :yahoo:
Anula piękne masz :świnka1: :świnka2: i te ich słodkie pysie-nic tylko całować i całować :buzki:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

ooo :love: jakie wyleże cudowne! Duzo zdrówka wobec tego dla stada! :fingerscrossed:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”