Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Anulka1602

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Anulka1602 »

Dzima jak możesz pisać że Szkatuła jest wredna i ma paskudny harakter :nono: - przecież ona ma takie piękne pysio i niewinne spojrzenie jak aniołek :rotfl:
boe22

Post autor: boe22 »

Od razu że wredna! Stanowcza! Wie czego chce o! Ma swoje zdanie o! Nie da na siebie wpłynąć o! :lol: Baba z jajami! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Dzima pisze: Obrazek
:love: :love: :love:
Zdjęcie ślubne :D
Wszyscy piękni i szczęśliwi, choć poważni - jak to na ślubnej fotce, tylko Szkatuła zwyczajowo łypie okiem, jakby mówiła: Czego to jeszcze nie wymyślą? :idontknow: Za moich czasów tak nie było!
boe22

Post autor: boe22 »

:rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pulpecja to pierwsze wspólne zdjęcie od dawna, było trochę roboty przy tym :lol:

A u mnie na ferie trafiły dwie dziewczynki; Malinka i Cytrynka. Śliczne panny :love: foty będą, ale baby trochę się przyzwyczają, bo na razie Cytrynka ucieka na każdy ruch, za to Malinka jest bardzo odważna i chętnie nawołuje moje prosiaki. :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Dzima pisze:Pulpecja to pierwsze wspólne zdjęcie od dawna, było trochę roboty przy tym :lol:
Domyślam się, że łatwo nie jest. Ale, że się w ogóle udaje takie cuda zrobić, to panowie, czapki z głów!
Próba ustawienia moich 4 knurów w linii skutkowałaby tarzającym się w zastraszającym tempie kłębie czarno-srebrnych kłaków, z którego to kłębu opadałyby mniejsze kłaczki - raz jaśniejsze, raz ciemniejsze :glowawmur: . A co gorsza pewnie ucierpiałyby na tym też Diego, Pralinek i moje ręce :glowawmur: . Więc póki co nie próbuję, a podziwiam Twoje.

Dzima, ja właśnie leżę chora, więc Malinka z Cytrynką jak najbardziej :102: . Dawaj foty.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dziewczyny są z adopcji? Kojarzę, że jakiś czas temu była Malinka z Cytrynką do adopcji :think:

Dzima a gdzie Maniek się podział? Jego zapomniałaś ustawić do zdjęcia :szczerbaty: Gryf nie byłby sam bez jajek :laugh:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nieee, Malinka i Cytrynka się urlopują, bo dudek nie mogła przyjąć. Są z Calvo Cobaia.
Bałam się gorszej reakcji ze strony rodziców jak rozłożyłam klatkę...ojciec udawał, że nie słucha co mówię, a matka tylko się pytała czy na pewno wyjadą i kiedy :roll: :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

To dawaj foty dziewczyn :102:

Rodzice - odwieczny problem w doświnieniach :levitation:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 lut 2018, 20:03 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”