Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Gliwickie stado :)
Brakuje tylko czwartego dziubka biszkoptowego
.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Chciałam pisać to samoKluskaxyz pisze:Brakuje tylko czwartego dziubka biszkoptowego.

Co to będą za emocje przy łączeniu

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Doskonale Cię rozumiem z chorowaniem i dużą odległością do weta
U mnie tak samo...
Pandziulek jak słodko wywaliła nóżkę

Pandziulek jak słodko wywaliła nóżkę

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Cudne te Twoje stadko
. Ja też ostatnio mówię, że do Warszawy się przeniosę przez te świnie 

- Kluskaxyz
- Kontakt:
Wyczuwam w sobie coraz bardziej chorą ciekawość jak to będzieDzima pisze:Chciałam pisać to samoKluskaxyz pisze:Brakuje tylko czwartego dziubka biszkoptowego.
![]()
Co to będą za emocje przy łączeniu

Anula filmiki kręć!

- Anula
- Kontakt:
No tak, jak u siebie łączenie masz to najchętniej z domu uciekasz,ale moje to Cię ciekawiKluskaxyz pisze:Wyczuwam w sobie coraz bardziej chorą ciekawość jak to będzieDzima pisze:Chciałam pisać to samoKluskaxyz pisze:Brakuje tylko czwartego dziubka biszkoptowego .![]()
Co to będą za emocje przy łączeniu![]()
Anula filmiki kręć!

- Kluskaxyz
- Kontakt:
Ja jestem znana z tego, że łączenie najlepiej wychodzi mi na odległość 

- Anula
- Kontakt:
Niestety u nas nieciekawie.
Od dłuższego już czasu widziałam, że Cwaniak zaś gorzej się czuje, do tego jelito ślepe mu tak wywalało, że wyglądał jakby piłeczkę połknął. Na USG w czwartek wyszło, że jelita pracują źle, w jednym miejscu nadmiernie mocno, a za chwilę wcale. Do tego pani dr znalazła kilka innych poważniejszych rzeczy. Problemy z wątrobą, cystę, powiększone przewody z woreczka żółciowego i co najgorsze bardzo mocno powiększone nadnercza. W badaniach wyszła bardzo podwyższona tarczyca, 9,4. Wczoraj zawiozłam Cwaniaka na szpitalik do Bielska, będzie tam minimum do końca tygodnia, niezbędne są kolejne badania bo problem jest trudny i złożony. Od ostatniego USG nie minęło nawet 6 m-cy a tu takie zmiany.
Fisiulina wczoraj też miała kontrolne USG. W listopadzie cysta miała 0,7, teraz ma 0,79 więc ok... ale Fiśka postanowiła sobie w 3 miesiące wyhodować druga o wielkości 1,2. Kontrola za kilka miesięcy.
W domu pusto i przede wszystkim cicho bez Cwaniaczka, nie ma kto zagadywać, mamrotać pod nosem ani pozwalać się głaskać....
Od dłuższego już czasu widziałam, że Cwaniak zaś gorzej się czuje, do tego jelito ślepe mu tak wywalało, że wyglądał jakby piłeczkę połknął. Na USG w czwartek wyszło, że jelita pracują źle, w jednym miejscu nadmiernie mocno, a za chwilę wcale. Do tego pani dr znalazła kilka innych poważniejszych rzeczy. Problemy z wątrobą, cystę, powiększone przewody z woreczka żółciowego i co najgorsze bardzo mocno powiększone nadnercza. W badaniach wyszła bardzo podwyższona tarczyca, 9,4. Wczoraj zawiozłam Cwaniaka na szpitalik do Bielska, będzie tam minimum do końca tygodnia, niezbędne są kolejne badania bo problem jest trudny i złożony. Od ostatniego USG nie minęło nawet 6 m-cy a tu takie zmiany.
Fisiulina wczoraj też miała kontrolne USG. W listopadzie cysta miała 0,7, teraz ma 0,79 więc ok... ale Fiśka postanowiła sobie w 3 miesiące wyhodować druga o wielkości 1,2. Kontrola za kilka miesięcy.
W domu pusto i przede wszystkim cicho bez Cwaniaczka, nie ma kto zagadywać, mamrotać pod nosem ani pozwalać się głaskać....
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt: