Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaPod piętrowym... Pod parterowym mieści się tylko kurz...porcella pisze:łał! To gospodarstwo jest chyba pod piętrowym łóżkiem?

Ja. Kiedy przyniosłam pierwszego królika, TŻ-towi się nieopatrznie wyrwało, że mogę sobie mieć tyle zwierzątek, ile zechcę, pod warunkiem, że zmieszczą się w moim zagraconym pokoju.Dzima pisze:Kto wpadł w ogóle na taki pomysł klatki?
 Dziś z niedowierzaniem kręci głową stając w centrum sporego zwierzyńca. Muszę przyznać, że podziwiam stoicyzm, z jakim przyjmuje rozwój wydarzeń...
 Dziś z niedowierzaniem kręci głową stając w centrum sporego zwierzyńca. Muszę przyznać, że podziwiam stoicyzm, z jakim przyjmuje rozwój wydarzeń...  

Anulka1602 pisze:Grunt to być gościnnym

, ile masz pięknych sierściuchów
 , ile masz pięknych sierściuchów  . Zazdroszczę, u nas tylko rybki, bo cała rodzina mniej lub więcej alergiczna
 . Zazdroszczę, u nas tylko rybki, bo cała rodzina mniej lub więcej alergiczna  .
 .

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia