Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gdańskie Morświny ♥ z Kahluą
Zagroda robi wrażenie!  

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Cieszymy się, że się podoba   

Kali próbuje mi dominować stado, jako pierwsza wyrywa innym z pyszczków jedzonko :/ Póki co nadal hierarchia jest mniej-więcej zachowana, ale ma zadatki na alfę

Kali próbuje mi dominować stado, jako pierwsza wyrywa innym z pyszczków jedzonko :/ Póki co nadal hierarchia jest mniej-więcej zachowana, ale ma zadatki na alfę

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A może po prostu udowadnia, że ona, jako skinka MUSI więcej jeść?  

- Bulletproof
- Kontakt:
I MUSI mieć wszystkie norki i kapcioszki i pozbawiać innych tej przyjemności?  

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
widać MUSI 

- lunorek
- Kontakt:
Skinniaki tak mają, wyobraź sobie co się u mnie dzieje w stadzie 6 świniowym. Zabawa w komórki do wynajęcia... Ledwo jedna wejdzie i się dobrze rozłoży, to zaraz druga stwierdza, że nieeee... no nieee... tak być nie może, przecież ta nora jest na pewno lepsza!!!

- Bulletproof
- Kontakt:
Dokładnie   
   Jak tak je oglądam, to mam wrażenie że Skinny bliżej do innego gatunku niż moich świń
  Jak tak je oglądam, to mam wrażenie że Skinny bliżej do innego gatunku niż moich świń   

Wszystkie spokojnie sobie leżą, a ta jedna wbiega, robi popłoch i wybiera najlepszą norkę pozbawiając dziewczyn miejsc do spania

Wszystkie spokojnie sobie leżą, a ta jedna wbiega, robi popłoch i wybiera najlepszą norkę pozbawiając dziewczyn miejsc do spania

- 

Casia
Ojej jaka radosc widzac  Lalunie w tak dostojnym stadzie  . U mnie była  "wrzucona" jako dzieciak do dwóch dorosłych skinnek.  Chciała zdominowac Basie ale  ta, tak błyskwicznie pokazała jej swoje miejsce i  Lalunia była na trzecim ostatnim miejscu w stadzie.
 . U mnie była  "wrzucona" jako dzieciak do dwóch dorosłych skinnek.  Chciała zdominowac Basie ale  ta, tak błyskwicznie pokazała jej swoje miejsce i  Lalunia była na trzecim ostatnim miejscu w stadzie. 
Bardzo sie ciesze, ze ma tak wspaniały dom , przepraszam ze mowie o niej starym imieniem ale to taki sentyment ogromny.

. U mnie była  "wrzucona" jako dzieciak do dwóch dorosłych skinnek.  Chciała zdominowac Basie ale  ta, tak błyskwicznie pokazała jej swoje miejsce i  Lalunia była na trzecim ostatnim miejscu w stadzie.
 . U mnie była  "wrzucona" jako dzieciak do dwóch dorosłych skinnek.  Chciała zdominowac Basie ale  ta, tak błyskwicznie pokazała jej swoje miejsce i  Lalunia była na trzecim ostatnim miejscu w stadzie. Bardzo sie ciesze, ze ma tak wspaniały dom , przepraszam ze mowie o niej starym imieniem ale to taki sentyment ogromny.
- 

Mk1609
Ja chętnie bym zobaczył całe stado na żywo.
Lalunia trafiła w bardzo dobre miejsce.
Więcej zdjęć prosimy.

Lalunia trafiła w bardzo dobre miejsce.
Więcej zdjęć prosimy.

!!!
 !!!