Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

patrycja
Re: Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Cześć. Przepiękne masz dziewczyneczki, pozdrawiamy  .
.

.
.- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
kakazuma napisz coś... żal żeby wątek znikł  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Noooo, koniecznie!  

- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Halo co u Bezy - świat jest ciekawy 

- sosnowa
- Kontakt:
Cicho tu i pusto. Ale zginąć wątkowi nie można dać

- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Pusto może i tak, ale na pewno nie cicho - zostały dwa największe krzykacze. Mary i Beza , nie wiem która głośniejsza...
Dwie świnki to za mało jak dla mnie. Ot, dwie stateczne ciotki, żyją sobie w miarę spokojnie, oczywiście mają jakieś swoje humory od czasu do czasu, ale bez większych ekscesów. Mój mąż, ostatnio pozostawiony w domu z powodu choroby, po moim powrocie zauważył: ty, one cały dzień nic nie robią! ...A co mają do cholery robić?? Czytać książki, grać na kompie i oglądać Netflixa?? 

Jednak więcej świnek to również więcej obowiązków i problemów. Wszyscy wiem jak to jest - im większe stado tym większe prawdopodobieństwo, że prędzej czy później coś się przyplącze. A ja z moim 12 godzinnym trybem pracy (uroki posiadania własnej firmy i nie mówię tu o siedzeniu przy kompie i rysowaniu świnek) póki co nie jestem w stanie ogarnąć większej ilości niż 2. No ok, może 3...
Jestem wiecznie sfrustrowana tym totalnym brakiem czasu. Zmęczona, zniechęcona i często po prostu zła. Tęsknie za świnkami, tęsknie za Caviarnią i Wami, moimi świnkowymi bratnimi duszami, bo tylko Wy jesteście w stanie zrozumieć moje szaleństwo.
No dobra, koniec tego jojczenia..przepraszam, musiałam...
Mary reklamuje cudowne legowisko zrobione przez Kimerę a Beza wypoczywa w talerzu (jej ulubiona miejscówa, nie mam pojęcia dlaczego!)

Czyż ona nie jest SŁODKA???

"Miałam fajny tunel, ale go zeżarłam"

Charakterystyczna naburmuszona mina...

Tu z kolei ulubione miejsce Mary - za kulą z sianem

Słodki rogalik

Beza chyba myśli, że się dobrze ukryła ...

A tak moje świnki-francuskie pieski, jedzą ogórka...skórka najwyraźniej jest bleeee

Dwie świnki to za mało jak dla mnie. Ot, dwie stateczne ciotki, żyją sobie w miarę spokojnie, oczywiście mają jakieś swoje humory od czasu do czasu, ale bez większych ekscesów. Mój mąż, ostatnio pozostawiony w domu z powodu choroby, po moim powrocie zauważył: ty, one cały dzień nic nie robią! ...A co mają do cholery robić?? Czytać książki, grać na kompie i oglądać Netflixa??

Jednak więcej świnek to również więcej obowiązków i problemów. Wszyscy wiem jak to jest - im większe stado tym większe prawdopodobieństwo, że prędzej czy później coś się przyplącze. A ja z moim 12 godzinnym trybem pracy (uroki posiadania własnej firmy i nie mówię tu o siedzeniu przy kompie i rysowaniu świnek) póki co nie jestem w stanie ogarnąć większej ilości niż 2. No ok, może 3...

Jestem wiecznie sfrustrowana tym totalnym brakiem czasu. Zmęczona, zniechęcona i często po prostu zła. Tęsknie za świnkami, tęsknie za Caviarnią i Wami, moimi świnkowymi bratnimi duszami, bo tylko Wy jesteście w stanie zrozumieć moje szaleństwo.
No dobra, koniec tego jojczenia..przepraszam, musiałam...
Mary reklamuje cudowne legowisko zrobione przez Kimerę a Beza wypoczywa w talerzu (jej ulubiona miejscówa, nie mam pojęcia dlaczego!)

Czyż ona nie jest SŁODKA???

"Miałam fajny tunel, ale go zeżarłam"

Charakterystyczna naburmuszona mina...

Tu z kolei ulubione miejsce Mary - za kulą z sianem

Słodki rogalik

Beza chyba myśli, że się dobrze ukryła ...

A tak moje świnki-francuskie pieski, jedzą ogórka...skórka najwyraźniej jest bleeee

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Niektóre moje jedzą ogórka odwrotnie 
Śliczne panny, ale w trójkę na pewno byłoby im lepiej.

Śliczne panny, ale w trójkę na pewno byłoby im lepiej.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Znajdę Ci trzecią