Flamenco i Sroczka ogniste babeczki DS[Nowy Dwór Gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Flamenco i Sroczka ogniste babeczki DS[Nowy Dwór Gd]

Post autor: Dzima »

:buzki:
Kawał dobrej roboty, kolejne świnki w domu :ok:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Dzima pisze::buzki:
Kawał dobrej roboty, kolejne świnki w domu :ok:
:love: :buzki:
Dominik świnka

Post autor: Dominik świnka »

przepiękne :love: :love: :love:
Dominik świnka

Post autor: Dominik świnka »

przepiękne a czy jeszcze są do adopcji? :fingerscrossed: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dominik świnka pisze:przepiękne a czy jeszcze są do adopcji? :fingerscrossed:love:love :love:
Właśnie im gratulujemy nowego domu.... Strona wcześnie
A czy przypadkiem nie byłeś zdecydowany na zore i kode?? Coś średnie zdecydowanie :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
magmagpie

Dominik świnka pisze:przepiękne a czy jeszcze są do adopcji? :fingerscrossed: :love: :love: :love:
właśnie wstawiam dwie inne śliczności, Sójkę i Jemiołuszkę, po kwarantannie do wydania a śliczne jak... :) bardzo fajne
Efa182

Post autor: Efa182 »

Dziewuchy juz co raz bardziej oswojone. Dokupilam im kolejny hamak bo klocily sie o niego niemilosiernie i szczekania zebami nie bylo konca.
Flamenco czesciej przez domownikow nazywana jest Matroną, bo zre duzo ogorka a potem siedzi w kacie pod hamakiem i odpoczywa pol dnia po tej ciezkiej i meczacej czynnosci:D w tym czasie Sroka biega po mieszkaniu i zostawia dla mnie prezenty pod postacia bobkow, ktore uwielbiam codzien sprzatac :D
Dzieki Sroczce , Flamenco jest co raz bardziej ruchliwa, wkoncu nauczyla sie przezucac tylek poza klatke, bo wczesniej sprawialo jej to trudnosc (pewno przez nadmiar ogorkow).

Dziekuje jeszcze raz za piekne dziewczyny!!!!!
magmagpie

:love: :buzki:
oiii oiii oiiii

aż kwiczę ze szczęścia!

Flamenco - jako starsza powoli się przekonywała do nowych warunków, ale jak widać nawet ogórek jej nie powstrzymał :D

A Sroczysko- to Sroczysko, uwielbiałam ją od początku, mała agentka :D miała zawsze "jaja" i była pozytywną zadymiarą

Dziękujemy za takie wieści. Dla nas to balsam na sterane serca
Wszystkiego dobrego :D

PS Jakieś sweetfocie?
Efa182

Post autor: Efa182 »

Uwielbiam patrzec jak Sroka spaceruje, ostatnio znalazlam ja w lazience :D bo wlazla ale wyjsc juz nie umiala :D

Mam kilka filmikow ktore niestety nie moge mejlem wyslac bo juz probowalam :// ale moge na Waszego mejla wyslac kilka zdjec, bo sama nie umiem tu na forum wrzucic :D
magmagpie

Efa182 pisze:Uwielbiam patrzec jak Sroka spaceruje, ostatnio znalazlam ja w lazience bo wlazla ale wyjsc juz nie umiala :D

Mam kilka filmikow ktore niestety nie moge mejlem wyslac bo juz probowalam :// ale moge na Waszego mejla wyslac kilka zdjec, bo sama nie umiem tu na forum wrzucic :D
no powiem ci, że rzadko zdarza się taki eksplolator... trzeba uważać, by na niej nie usiąść przypadkiem.... ;)
Sroka to Sroka :D
przesyłaj fotki to wstawię
a jeśli chodzi o filmiki to najprosciej na you tube
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”