Izetka, Coco i Minutka
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Izetka, Coco i Minutka wielkanocnie
Wesołych Świąt dla Was! Będziemy oglądać ślicznotki cały kwiecień, a pod nimi nasza Matyldzia  

- 

dominika45
a no własnie nie... jeśli nie Coco to Kto?? Kto zgadnie????Chryzantem pisze:Coco?

zobaczcie jakie mam czupiradełko w stadzie : jakby piorun strzelił w...

a tu Coco pyta co się dzieje?

no i fotki z .. pierwszego dnia wiosny ..naprawdę!!
to pierwszy dzień wiosny..:

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Obstawiam Minutkę!  

My już od wczoraj oglądamy dziewczynki w kalendarzu 

U mnie jeszcze wczoraj sypał śnieg więc Twoje zdjęcia niezbyt mnie zdziwiły Mam tak samo
 Mam tak samo  W sumie to miałam bo dzisiaj świeci słoneczko i na szczęście śnieg już się stopił.
 W sumie to miałam bo dzisiaj świeci słoneczko i na szczęście śnieg już się stopił.
Dużo zdrówka dla dziewczynek

My już od wczoraj oglądamy dziewczynki w kalendarzu

U mnie jeszcze wczoraj sypał śnieg więc Twoje zdjęcia niezbyt mnie zdziwiły
 Mam tak samo
 Mam tak samo  W sumie to miałam bo dzisiaj świeci słoneczko i na szczęście śnieg już się stopił.
 W sumie to miałam bo dzisiaj świeci słoneczko i na szczęście śnieg już się stopił.Dużo zdrówka dla dziewczynek

- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
U mnie dzisiaj rano jeszcze śnieg padał   Ale na szczęście już go nie ma
 Ale na szczęście już go nie ma  

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!  ⬇
 ⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci 

⬇
 ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- 

dominika45
Brawo Martuś ! Wygrałaś!! własnie ta mała pchła taka skoczna i śmigająca no i najmniejsza a jest najcięższa  bo waży 1041 a Coco 975 no i Izetka 945 . to tak jakby wg lat tylko od najmłodszej.
  bo waży 1041 a Coco 975 no i Izetka 945 . to tak jakby wg lat tylko od najmłodszej. 
Siula - właśnie super, że z twoją Matyldzią .. ona jest tam urocza!! 

co do śniegu to dziś niestety tez u nas jeszcze prószył.. a moje dziewczyny już tak baaardzoo chcą trawki zielonej!!!! a gdzie Ona.. no ja się pytam gdzie???

bo waży 1041 a Coco 975 no i Izetka 945 . to tak jakby wg lat tylko od najmłodszej.
  bo waży 1041 a Coco 975 no i Izetka 945 . to tak jakby wg lat tylko od najmłodszej. Siula - właśnie super, że z twoją Matyldzią .. ona jest tam urocza!!

co do śniegu to dziś niestety tez u nas jeszcze prószył.. a moje dziewczyny już tak baaardzoo chcą trawki zielonej!!!! a gdzie Ona.. no ja się pytam gdzie???

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja w zeszłym roku już 26 marca zrywałam trawę (szukałam w starych zdjęciach  ) i była już na prawdę ładna i duża. Nie to co teraz... Ale spokojnie już od jutra będzie ciepło więc mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu trochę już będzie można nazrywać
 ) i była już na prawdę ładna i duża. Nie to co teraz... Ale spokojnie już od jutra będzie ciepło więc mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu trochę już będzie można nazrywać  

Tak myślałam, że to Minutka bo jednak jest najmłodsza a starsze jakoś z wiekiem gubią trochę gram. U mnie jest tak samo. Nutka niby ma okrągły brzuszek a to Tola waży więcej.

) i była już na prawdę ładna i duża. Nie to co teraz... Ale spokojnie już od jutra będzie ciepło więc mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu trochę już będzie można nazrywać
 Tak myślałam, że to Minutka bo jednak jest najmłodsza a starsze jakoś z wiekiem gubią trochę gram. U mnie jest tak samo. Nutka niby ma okrągły brzuszek a to Tola waży więcej.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Coco taka puchata,że wygląda na dużą, ale jednak Minutka ma masę mięśniową  

- 

dominika45
Re: Izetka, Coco i Minutka
zrobiłam zdjęcie  Minutkowej biednej łapencji bo wydaje mi się, że coś jest nie tak jest zaczerwieniona i chyba obrzeknięta.. Nie wiem czy to się nie zaczyna podo..  Ona skacze i wariuje jak zawsze (tzn jak nakrecona) Zrobić Jej zdjęcie graniczy z cudem - paskudnik jeden się tak wywija.. czym to potraktować? czy Ktoś może doradzić? Nie chcę jej targać do razu do weta bo nasz wet 80 km stąd.

- 

Anulka1602
Re: Izetka, Coco i Minutka
Faktycznie nie wygląda to ładnie. U mnie na taką czerwoną i podpuchniętą łapkę pomógł "miód manuka"-można go kupić w każdej aptece.