Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
-
boe22
Re: Moje szyneczki ;)
Pociąg ma opóźnienie 25 minut
! Zaraz tu padnę pod drzwiami. Bo już od 17 siedzę jak na szpilk
ach! 
-
boe22
Po wyjściu z kartonu cały blok miał okazję usłyszeć niesłychany ryk! Nie wiedziałam, że istnieje coś, co jest w stanie obudzić mojego chrapiącego chłopa! Także możecie sobie wyobrazić jego głos!
Po wrzuceniu do zagrody natychmiast przeszedł do ofensywy
. Brysiu natychmiast został stracony na 3 pozycję, bo Behemot to mały szatan, a do tego Agrest go przed Brysiem broni, co nie przeszkadzało mu walczyć z Behemotem o dominację w stadzie. Do rana im zeszło! Natomiast Bryś zakończył łączenie po 2 h, bo każda jego próba ataku na Behemota kończyła się spięciem z Agrestem. Trochę się białasy gryzły - Agrest próbował spacyfikować bezzębnie, ale wtedy Bryś się na niego rzucał i dochodziło do zęboczynów. Nie było to gryzienie pt. Zabić. To było gryzienie pt. Przypominam ci, gdzie twoje miejsce! Król Agrest jest jeden!
Tak więc po 2h Bryś postanowił odpuścić i ukrył się w sianie. A największy i najmniejszy w domu- tańcowali do rana, nie wiem do której, bo w końcu padłam.
Ranking
1 Agrest
2 Behemot
3 Bryś
Foty pod wieczór. Najpierw sobotnie sprzatanie. No syf straszny mają!
Po wrzuceniu do zagrody natychmiast przeszedł do ofensywy
Tak więc po 2h Bryś postanowił odpuścić i ukrył się w sianie. A największy i najmniejszy w domu- tańcowali do rana, nie wiem do której, bo w końcu padłam.
Ranking
1 Agrest
2 Behemot
3 Bryś
Foty pod wieczór. Najpierw sobotnie sprzatanie. No syf straszny mają!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
boe22
Ciekawe, że mam w jednej zagrodzie 3 dominujące świnie, z czego 2 bardzo agresywne, a wszystko jest ok
!
Ale tak czasem jest, że agresora najlepiej z agresorem połączyć, to oboje stopują swoje zapędy, bo uległego i jeden i drugi by zajechał.
Dobrze, że nie łączyłam jednak z Porterem, bo pewność siebie Behemota mogłabym doprowadzić go do furii!
A Porter jak gryzie- to nie ostrzegawczo! On jak gryzie- to żeby zabić
!
Ale tak czasem jest, że agresora najlepiej z agresorem połączyć, to oboje stopują swoje zapędy, bo uległego i jeden i drugi by zajechał.
Dobrze, że nie łączyłam jednak z Porterem, bo pewność siebie Behemota mogłabym doprowadzić go do furii!
A Porter jak gryzie- to nie ostrzegawczo! On jak gryzie- to żeby zabić
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tyle czasu mnie tu nie było i tak mało fot tylko z przebudowy?
Oj nie ładnie koleżanko
U mnie się dopominasz o zdjęcia a sama nie dajesz! I w dodatku nie chcesz pokazać Behemota!!!!!