A co powiesz o ich wadze? Czupi nieco przytyłaJoanna91 pisze:Świetny pomysł z klockamiu mnie zżerały tunel, bo był z kartonu

Moderator: pastuszek
A co powiesz o ich wadze? Czupi nieco przytyłaJoanna91 pisze:Świetny pomysł z klockamiu mnie zżerały tunel, bo był z kartonu

Czupi zaskoczyła mnie też na wybiegu. Do tej pory właściwie nie wychodziła z kryjówek. Biegała jedynie jak mnie nie było w pokoju. Wczoraj śmiało wędrowała w poszukiwaniu trawy (a jakże
  Czupi zaskoczyła mnie też na wybiegu. Do tej pory właściwie nie wychodziła z kryjówek. Biegała jedynie jak mnie nie było w pokoju. Wczoraj śmiało wędrowała w poszukiwaniu trawy (a jakże   ), którą celowo nieco rozrzuciłam.
 ), którą celowo nieco rozrzuciłam. 

trzebaby zrobić nowe większe i wytrzymalsze bo mam wrażenie że zaraz spadnie matce na głowę
 trzebaby zrobić nowe większe i wytrzymalsze bo mam wrażenie że zaraz spadnie matce na głowę  
Mówisz? Muszę się zastanowić. Klatka 100 robi się za mała powoliJoanna91 pisze:Milka jest już za ciężka na to łóżkotrzebaby zrobić nowe większe i wytrzymalsze bo mam wrażenie że zaraz spadnie matce na głowę
 Generalnie ostatnio coraz rzadziej tak siedzą jedna nad drugą. Zwykle Milka tam siedzi a Czupi w norce na pięterku.
 Generalnie ostatnio coraz rzadziej tak siedzą jedna nad drugą. Zwykle Milka tam siedzi a Czupi w norce na pięterku. 

Może potrzeba czasu? A może bardziej doświadczone dziewczyny coś podpowiedzą co mogłoby pomóc?
 Może potrzeba czasu? A może bardziej doświadczone dziewczyny coś podpowiedzą co mogłoby pomóc? 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia