Sporo się działo.. Geir swego temperamentu zmienić nie chciał, był dość męczący wobec Józia. DS zadecydował o kastracji. Zabieg przebiegł zupełnie  bezproblemowo (19.03), niestety chwilkę po nim okazało się, że Józio jest ciężko chory -na chłoniaka. 22.03 Geir został znowu sam.. 
Widać było, że bardzo źle jest mu samemu, z dnia na dzień popadał w coraz większe przygnębienie. Na sprawienie mu żonki było zdecydowanie za wcześnie, DS zdecydował zatem o adopcji kolegi  (z innej organizacji). Mały samczyk miał mieć 4 miesiące, na miejscu przy odbiorze okazało się, że ma podobno dwa.  Poprosiłam o zważenie- otrzymałam odpowiedź... 200g (!). W każdym razie Geir z takim maluszkiem oczywiście zupełnie bezproblemowo się dogadał i ta sielanka trwa do dziś. Mały kolega Geira ma jakąś chorobę oka (niezaraźliwą, zapomniałam nazwy) i to właśnie zadecydowało o wyborze tej, a nie innej świnki. DS ewidentnie wybiera zwierzaki z problemami, które na adopcję mają małą szansę..

Geir [*]
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Geir- zamieszkał w Bydgoszczy
Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Naprawdę super kochany ten DS, cudowni ludzie muszą to być  oby już ten spokój pozostał między chłopakami pozostał, oboje na to zasługują!
 oby już ten spokój pozostał między chłopakami pozostał, oboje na to zasługują!

oby już ten spokój pozostał między chłopakami pozostał, oboje na to zasługują!
 oby już ten spokój pozostał między chłopakami pozostał, oboje na to zasługują!Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Otrzymałam dziś smutną informację, że DS musiał Geira przeprowadzić za Tęczowy Most. Na pewno miał dobre życie.
Miał 7 lat..

Miał 7 lat..

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Geir [*]
Bardzo smutne wieści   

Ale miał super domek, w którym dożył pięknego wieku. Dla Geirka

Ale miał super domek, w którym dożył pięknego wieku. Dla Geirka

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Geir [*]
Dziadunio. Miło, że posiedział troszkę u siebie.  

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...