Baranek:

Kahlua:

Malibu:

Tequilla:

Moderator: pastuszek

wspaniałe te zdjęcia! Nie żebyś robiła tak ładne fotki.... Po prostu masz śliczne modelki
 wspaniałe te zdjęcia! Nie żebyś robiła tak ładne fotki.... Po prostu masz śliczne modelki   
   chyba już sesja do kalendarza?
 chyba już sesja do kalendarza? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Coś tam z tego się wyśle
 Coś tam z tego się wyśle  
Taak, Tequilla to panikara i awanturnica, ale w klatce to potrafi na moich oczach ułozyć się w rogalik i zasnąć. Byle by w klatceDzima pisze:Cudnewspaniałe te zdjęcia! Nie żebyś robiła tak ładne fotki.... Po prostu masz śliczne modelki

chyba już sesja do kalendarza?

Dzima, ty złośliwczeDzima pisze:Cudnewspaniałe te zdjęcia! Nie żebyś robiła tak ładne fotki.... Po prostu masz śliczne modelki

Oczywiście, że Bul. ma świetne modelki ale i fotki robi świetne! Zły fotograf i pięknej modelce brzydkie zdjęcie zrobi, np mój Mig zawsze mi robi obrzydliwe zdjęcia.............
 Oczywiście, że Bul. ma świetne modelki ale i fotki robi świetne! Zły fotograf i pięknej modelce brzydkie zdjęcie zrobi, np mój Mig zawsze mi robi obrzydliwe zdjęcia............. 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

nadal brakuje Mygwy...
 nadal brakuje Mygwy... . A jak Kahlua Lalunia:-) rzadzi czy siostry ja zdominowały:-)?
. A jak Kahlua Lalunia:-) rzadzi czy siostry ja zdominowały:-)?