Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Alfie & Crispy
Cudne węgielki  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

alvantis
Dzima pisze:Cudne węgielki
to moje pierwsze prosiaki w czarnych kolorkach ale jestem zakochanapiju pisze:Piękne czarne stópki. Uwielbiam prosiaki w takich kolorkach

a teraz coś co musiałam sfotografować na szybko, nigdy jeszcze żadna świnia nie wyłożyła się w taki sposób na mnie
 Alfie zrobił sobie pełen luz
 Alfie zrobił sobie pełen luzale ta łapa....no i jak tu się ruszyć jakkolwiek żeby tego nie zepsuć

Dzisiaj też kolejne ważenie mieli, mają je mniej więcej codziennie. Na dziś waga wygląda następująco
Alfie - 698g
Crispy - 498g
więc robią się klopsiki

- 

alvantis
za 2 dni te małe pulpety będą ze mną już równy miesiąc a dzisiaj przełom u Alfiego bo pierwszy raz kwiczy po żarcie!   

Crispy zrobił to też parę razy ale nie głośno, nadal to brzmi jak by chciał ale nie mógł
z radością oświadczam iż są już oswojeni a ja zyskałam swoją pierwszą pracę dzisiaj i to na drugiej rozmowie w moim życiu a pierwszej do tego miejsca pracy
teraz jak przejdę okres próbny to chłopaki nie obejdą się bez nowości w klatce

Crispy zrobił to też parę razy ale nie głośno, nadal to brzmi jak by chciał ale nie mógł

z radością oświadczam iż są już oswojeni a ja zyskałam swoją pierwszą pracę dzisiaj i to na drugiej rozmowie w moim życiu a pierwszej do tego miejsca pracy
teraz jak przejdę okres próbny to chłopaki nie obejdą się bez nowości w klatce

- Dzima
- Kontakt:
Oooo wooow! to jest czego gratulować   

A ja mam piękne hamaczki od Oldzah na poznańską imprezę

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

alvantis
oo, napisałam wiadomość do Ciebie właśnie w sprawie tych hamaczków bo pytanie mamDzima pisze:Oooo wooow! to jest czego gratulować
 i dziękuję!
 i dziękuję!- 

alvantis
chłopaki mieli dzisiaj 2-godzinny wybieg na pół mojego pokoju, dla Alfiego trening był bardzo wyczerpujący tak jak widać na załączonych zdjęciach  

- Dzima
- Kontakt:
Bezczelnie.... Zmęczony  

Pyrka

Za TM