Złocieńka/ Mińsk Maz./

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Re: Złocieńka, panienka z chorym oczkiem/ Mińsk Maz./W-wa

Post autor: Gaja »

lunorek pisze:Bo takie uszka są najcudniejsze na świniecie, przepraszam, na świecie :buzki:
Moja prywatna adopcyjna Dumbolina, też z problematycznymi oczkami :lol:
Dumbolina jest prześliczna! Przypomina mi moją osobistą świnkę, którą nie tak dawno straciłam...A te uszy - cudo faktycznie!
Niestety, możliwe, że jeśli o Złocieńkę, to uszy, wraz z jej przybieraniem na wadze, zmienią proporcję - choć dla wtajemniczonych - wciąż będą wielkimi, niemalże "rasowymi" uszyskami...jak na super-świnkę przystało!

Beatrice pisze:I dla Dumbolinki! Złocienka brawo! A dla Dzieciaczkow fajnych wakacji! :D Czego ja nie mogę wziąć Złocienki... :(
Dzieki :buzki:
A Złocieńka miałaby u Ciebie jak w niebie...szkoda, że nie możesz jej wziąć. Ale wierzę, że pisany jest dobry, fajny domek...
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Złocieńka, śliczna panienka/ Mińsk Maz./W-wa

Post autor: Beatrice »

Uwierz, że bardzo, bardzo bym chciała, ale uwierz, ja mam prosiaczki po chlamydiozie, wolę nie narażać kochanej Złocienki... Ale dziś przeslalysmy troszkę pieniążków dla malutkiej,na konto SPSM, oczywiście. Niech się przydadzą! I trzymamy mocno za domek lepszy od mojego! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Gaja
Kontakt:

Chciałam BARDZO MOCNO podziękować wspaniałym osobom - Jaguś oraz Beatrice - za pomoc finansową Złocieńce! Kochane, brak mi słów... :buzki: :buzki:

Skontaktowała się ze mnie pewna pani z Warszawy, zainteresowana adopcją mojej panienki. Napisałam o wpa...i pani więcej się nie odezezwała. Cóż, na równie dobry dom, jaki mają świneczki Beatrice, Złocieńce trzeba jeszcze poczekać... Ale, co się odwlecze, to nie uciecze. Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających wątek! :buzki:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Kochana, lepiej, że się kobieta wcześniej wycofała, iż po fakcie... Niech żałuje! A o mój dom to trzeba by moje zapytać... Klatka tylko 100-tka,wybieg im się nie podoba, fotek nie znoszą. No nie wiem, nie wiem czy by podzieliły Twoją opinię... A Złocienke życzymy duuuzo lepszego domku! :love: :buzki: :fingerscrossed:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

[quot] Cóż, na równie dobry dom, jaki mają świneczki Beatrice, Złocieńce trzeba jeszcze poczekać...[/quote]

Cóż, co się odwlecze, to nie uciecze. Widocznie kto inny jest malutkiej przeznaczony :)
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Posłuchaj, wiesz jaka szczęśliwa bym była ja i moje dziewczyny gdybyśmy mogły ją przyjąć pod nasz dach!Po raz któryś serce mi pęka... Ja wiem, że z tą chlamydioza to sprawa nie do końca jasna, ale się boję o malutką... A Ty nie?
Obrazek
oraz mopsik Bella
Gaja
Kontakt:

Beatrice, chlamydioza to taka dziwna przypadłość, że nawet weterynarze sami nie do końca wiedzą co o niej sądzić... Ja bym bardzo chciała, żeby Złocieńka miała taką dobrą opiekunkę jak Ty, ale w tej sytuacji nie będę Cię namawiać...chyba pozostaje nam cieszyć się tym, że Pernilla i Belinda mają swoje miejsce na ziemi :buzki: .
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Nie, no namawiaj,namawiaj... Ale przecież i tak musiałaby siedzieć sama w klatce i na wybiegu...Byłaby szczęśliwa?... Jak się nie odkręcić i tak d... z tyłu! :glowawmur:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Gaja
Kontakt:

Złocieńka ma się dobrze. Towarzystwa dotrzymają jej moje dziewczyny.

Zdjęcia z 29 czerwca...taki mam refleks :redface:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Miło widzieć skarbuńcię w dobrym zdrowiu! :love: Przez chwilę myślałam, że na ostatniej focie luzem puścilaś i włos mi dęba stanął! :lol: Trzymamy kciuki za wspaniały domek! :fingerscrossed:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”