Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Alfie & Crispy
Ja adoptowałam Tolę jak Nala z Nutką miały 5 lat. Bałam się, że jedna z nich odejdzie a druga na starość zostanie sama.
woo to starsze panienki, u mnie max świnki dożyły 5 lat właśnie, nie więcej bo ciągle coś, mam nadzieję że aktualni panowie jeszcze będą żyć a żyć, i zdrówka dla twoichmartuś pisze:Ja adoptowałam Tolę jak Nala z Nutką miały 5 lat. Bałam się, że jedna z nich odejdzie a druga na starość zostanie sama.

- martuś
- Kontakt:
przybywam z dobrymi wieściami iż Alfie nie był jednak chory i charczenie było tylko chwilowe, widocznie wpadło mu coś do nosa bo nie ma już śladu bo tych dźwiękach, już na następny dzień zniknęły i nie wróciły później więc do weterynarza nie poszłam, apetyt jest ten sam, waga nie spada
oboje strasznie urośli w ciągu tych nie całych 3 miesięcy pobytu u mnie
ostatnio świnie zmieniły się w psy bo co siedzę z nimi na wybiegu to podbiegają i ciągną za sznurki od moich spodenek i się ze mną siłują
za dwa miesiące czeka nas też przeprowadzka na nowe mieszkanie ale nadal nie zmieniam miasta a później jak finanse pozwolą i ocenię jak dużo miejsca na nowym pokoju mogę poświęcić chłopakom zabiorę się za ogarnianie większej klatki, oni i tak będą mieć większy luksus ode mnie bo mi zostanie przydzielony na początek materac, poduszki i kołdra ale nie narzekam
a z złych wieści mam taką iż nadal pracy jak nie było tak nie ma, już chyba z 20 cv poskładałam w ciągu miesiąca i ciągle składam nowe
oboje strasznie urośli w ciągu tych nie całych 3 miesięcy pobytu u mnie
ostatnio świnie zmieniły się w psy bo co siedzę z nimi na wybiegu to podbiegają i ciągną za sznurki od moich spodenek i się ze mną siłują

za dwa miesiące czeka nas też przeprowadzka na nowe mieszkanie ale nadal nie zmieniam miasta a później jak finanse pozwolą i ocenię jak dużo miejsca na nowym pokoju mogę poświęcić chłopakom zabiorę się za ogarnianie większej klatki, oni i tak będą mieć większy luksus ode mnie bo mi zostanie przydzielony na początek materac, poduszki i kołdra ale nie narzekam

a z złych wieści mam taką iż nadal pracy jak nie było tak nie ma, już chyba z 20 cv poskładałam w ciągu miesiąca i ciągle składam nowe

zaktualizuję wam informacje dotyczące wagi chłopaków
wszem i wobec ogłaszam iż Alfie jest już jedną łapą na linii 1000g gdyż waży 909g

Crispy za to waży 666g

i na osłodzenie wieczoru

a z prywatnych info, mam już pracę, dziś przeżyłam w niej pierwszy dzień i jak na razie jest super
wszem i wobec ogłaszam iż Alfie jest już jedną łapą na linii 1000g gdyż waży 909g

Crispy za to waży 666g

i na osłodzenie wieczoru

a z prywatnych info, mam już pracę, dziś przeżyłam w niej pierwszy dzień i jak na razie jest super

No, piekna waga.
A dla Ciebie gratulacje z okazji znalezienia pracy. Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki
A dla Ciebie gratulacje z okazji znalezienia pracy. Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki

prawda, po przeprowadzce we wrześniu, dostaną nową klatkę a potem się będę rozglądać za jakimiś luksusami do klatkipiju pisze:Bedziesz miala wiecej kasy... na prosiaki

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
I jak w pracy? żyjesz? 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- martuś
- Kontakt: