Majeranek z Gdańska DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

boe22

Re: Majeranek - malutki samczyk szuka kolegi[Olsztynek]

Post autor: boe22 »

No nareszcie się alpinista doczekał! :jupi: :yahoo:
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Post autor: Aussie. »

Mały alpinista dołączy do jakże licznej i cudownej rodziny 11 innych prosiaków, u Mille, w Gdańsku :D . Coś mam takie przeczucie, że tam nie będzie do nikogo skakał jak taką ilość wieprzowiny zobaczy :lol: :lol: .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Haaaha :laugh: , ale go urządziłaś!
Przypuszczam, że nie będzie atakować, bo nie będzie mógł się zdecydować kogo najpierw! :rotfl:
Już widzę jego konsternację na widok takiego stada! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Ustawią go :P Zarobi parę szybkich w baniak jakby co na otrzeźwienie :lol:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Aż żałuję, że nie będę mogła tego zobaczyć akurat nie mogę go zawieźć wtedy kiedy DS ma wolne od pracy.. Ale będą relacje, wrzucę zdjęcia jak dostanę, a w niedalekiej (mam nadzieję) przyszłości odwiedzę ich, sama porobię foty żeby mieli materiał na założenie wątku :D.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Młody dziś wylądował w swoim Domku :love: .
Zapraszam do nas:
Obrazek
Valkiria

Post autor: Valkiria »

W dniu 19 lipca Majeranek vel Rustik oficjalnie wraca do adopcji. Niestety po śmierci kolegi ze stada Rustikowi odbiło. Testosteron zalał pokłady świńskiego mózgu i chłopak szaleje rozkładając na łopatki dotychczasowe stado. Rustik aktualnie przebywa w swoim adopcyjnym domu i tam będzie czekał na ponowną adopcję. Najlepiej, żeby trafił do uległego samczyka lub sterylizowanej samiczki. Rustik przejdzie badania profilaktyczne, żeby sprawdzić ten nieszczęsny testosteron ;)
Oto kilka najnowszych fotek prosiaczka :

Obrazek

Obrazek

Obrazek
BiankaB
Miejscowość: Starogard Gdański
Kontakt:

Post autor: BiankaB »

Szkoda chłopaka, jak wreszcie doczekał się swojego domku to po czasie musi szukać kolejnego :|
No ale wszyscy trzymamy kciuki żeby mu się udało :buzki: :fingerscrossed:
Świnia Inia z nami od 04.12.2016 :świnka1:
Emil 99

Re: Majeranek z Gdańska

Post autor: Emil 99 »

Witam, jestem zainteresowana świnką morską (Majeranek).Chciałabym się spytać czy ogłoszenie o adoptowanie Majeranka jest jeszcze aktualne.Jeśli tak to proszę mi powiedzieć czy do 20 sierpnia może Pani zarezerwować zwierzaka, ponieważ wtedy wracamy z wakacji a świnka była by dla naszego 13-letniego syna który marzy o takim zwierzątku od bardzo dawna - to jego marzenie :) .Proponuje wymienić się numerami telefonów, bo wtedy łatwiej było by się nam skontaktować :) . Mieszkamy w Szczecinie. POZDRAWIAM :buzki:
ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Majeranek z Gdańska

Post autor: ViaCaVia »

Ojej, Majeranku! Piękny i krwiożerczy :twisted: a z wyglądu wcielenie łagodności. Trzymam kciuki za miłość, nowy domek i wszystkiego pod dostatkiem! :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”