Martuś, to ten wiek, kiedy JESZCZE praca cieszymartuś pisze: Gratuluję znalezienia pracy

Moderator: pastuszek
Martuś, to ten wiek, kiedy JESZCZE praca cieszymartuś pisze: Gratuluję znalezienia pracy

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furiaa żyję żyję, jutro idę znów bo teraz miałam tydzień wolnego więc tylko dwa razy w niej byłam ale jak na razie bardzo mi się podoba i fajni są ludzie tamDzima pisze:I jak w pracy? żyjesz?
dziękuję!martuś pisze:Gratuluję znalezienia pracy
mam nadzieję że będzie mnie cieszyć jeszcze przez długi czasDzima pisze:Martuś, to ten wiek, kiedy JESZCZE praca cieszy

Też tak chcę
 Też tak chcę  

teraz jeszcze dwa dni i potem znów wolne i od 27 do końca lipca chodzę a potem sierpień
  teraz jeszcze dwa dni i potem znów wolne i od 27 do końca lipca chodzę a potem sierpień
ale zdradzę że mam na oku tą z kratek c&c ponad 140 cmalvantis pisze:a zresztą muszę oszacować jak dużą klatkę mogę na nowym postawić

No ale nic, zjadają ją i tak ale chyba muszę ograniczyć paprykę i dawać więcej innych rzeczy które i tak swoją drogą otrzymują, bo daję im też seler naciowy, marchewkę, ogórka, pietruszkę i koperek od czasu do czasu dostają a po wypłacie jeszcze więcej tego będzie, swoją drogą, mógłby mi ktoś dać namiary jakie siano zamawiacie, bo tego co kupuje w zoologu mam dość
 No ale nic, zjadają ją i tak ale chyba muszę ograniczyć paprykę i dawać więcej innych rzeczy które i tak swoją drogą otrzymują, bo daję im też seler naciowy, marchewkę, ogórka, pietruszkę i koperek od czasu do czasu dostają a po wypłacie jeszcze więcej tego będzie, swoją drogą, mógłby mi ktoś dać namiary jakie siano zamawiacie, bo tego co kupuje w zoologu mam dość  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furiasęk w tym że ja chcę 140 c&c a jak się okaże że się nie zmieści to kupuję 120 już normalną z tego typu co z tych linkówDzima pisze:Super, przeprowadzka czyli więcej miejsca...jak się zmieści 140 to możesz szukać używanej klatki to na pewno sporo taniej
np https://www.olx.pl/oferta/klatka-140-cm ... 91fba4df55
zobacz a tu nawet poznań https://www.olx.pl/oferta/klatka-140-70 ... 91fba4df55
ale im dogodzisz, chyba jako jedyna nie możesz się doczekać 1 września
 ale oczywiście dzięki za linki!
 ale oczywiście dzięki za linki!
 + a zaraz obok sklepu w którym pracuje jest jeszcze maxi zoo
 + a zaraz obok sklepu w którym pracuje jest jeszcze maxi zoo