Super!
 Super!Pernilla ,Belinda / i Belcia! / pozdrawiają Was serdecznie i obiecują poczytywać!

Moderator: pastuszek
 Super!
 Super! 

Działo się przez ten czas, oj działo... Mieliśmy kontrolne USG Maniusia. Nie ma już śladu po złogach i piasku w pęcherzu
 Działo się przez ten czas, oj działo... Mieliśmy kontrolne USG Maniusia. Nie ma już śladu po złogach i piasku w pęcherzu   Maniuś i Zosia zdrowi, grubi i szczęśliwi
  Maniuś i Zosia zdrowi, grubi i szczęśliwi  Przez ostatnie tygodnie z powodu remontu w mieszkaniu prośki wyjechały na wakacje, ale już jutro wracają do domu.
 Przez ostatnie tygodnie z powodu remontu w mieszkaniu prośki wyjechały na wakacje, ale już jutro wracają do domu. 

Poszłam nakarmić całe moje stado i znalazłam ją martwą... Nie rozumiem dlaczego umarła. Wyniki badań idealne, na usg wszystko super. Korektę zębów przeszła bez żadnych komplikacji. Od razu po wybudzeniu zabrała się za jedzenie. Nic nie wskazywało, że coś się może stać...
  Poszłam nakarmić całe moje stado i znalazłam ją martwą... Nie rozumiem dlaczego umarła. Wyniki badań idealne, na usg wszystko super. Korektę zębów przeszła bez żadnych komplikacji. Od razu po wybudzeniu zabrała się za jedzenie. Nic nie wskazywało, że coś się może stać...

Ty zrobiłaś wszystko jak należy. To poprzedni "właściciele" zawalili sprawę...
 Ty zrobiłaś wszystko jak należy. To poprzedni "właściciele" zawalili sprawę...