Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Dropsio

Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź]

Post autor: Dropsio »

Dortezka, zmobilizowałaś mnie, naprawdę! Fotki wstawię bo zaraz mnie zabiją i lecę sprzątać :)
Na pewno nie zdążę, bo taki cudowny prośkowy Pan na pewno długo nie będzie czekał :love: :love: :love:
ale teraz widzę jakie cuda mi przed nosem zmykają :glowawmur: Przez moją głupotę :glowawmur:

A Dropsikowi przydałby się taki właśnie kumpel - szamający wszystko co popadnie :szczerbaty:
Ann

Post autor: Ann »

Haha dortezka chyba czytasz mi w myślach :lol:
A Ty Dropsiowa widzisz, że wszyscy tu na Ciebie liczą :szczerbaty: Może rodzice się zgodzą na taki troszkę wcześniejszy prezent gwiazdkowy :mrgreen:

Maniuś rzeczywiście ładnie je, wydaje mi się, że nie dostawał wcześniej tyle jedzenia ile potrzebował. Zwłaszcza, że Pani mówiła, że dawała mu obierki od marchewki, a on wczoraj trochę tylko marchewki skubnął i wzgardził :P Kiedy go wczoraj ważyłam ważył tylko 511g...
Ale już ja się nim zajmę Obrazek
Dropsio

Ja sama na siebie liczę :102: Pokażę tylko mamie wiersz na recytatorski ( :glowawmur: ) i zmykam szufelki :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale ja? ale że co? :szczerbaty: :szczerbaty:
Dropsiowa.. Ty zmiataj zmiatać ( :szczerbaty: ) podłogi.. A mamie niechcący zostaw w kuchni lapa odpalonego na tej stronie :102:
Maniuś naprawdę jest śliczny :love:
Ann pisze: Ale już ja się nim zajmę Obrazek
coś czuję, że Maniek będzie mógł w święta za Mikołaja robić taki będzie miał brzuchol :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Ann, Ty mi masz ten wątek migiem zlikwidować i wznowić od kwietnia :szczerbaty:
Ann

dortezka pisze:A mamie niechcący zostaw w kuchni lapa odpalonego na tej stronie :102:
Maniuś naprawdę jest śliczny :love:
Ann pisze: Ale już ja się nim zajmę Obrazek
coś czuję, że Maniek będzie mógł w święta za Mikołaja robić taki będzie miał brzuchol :laugh:
Dobry pomysł z zostawieniem laptopa! :D
Haha czyżby to jakaś sugestia w stronę moich dziewczyn? :laugh: Ale mam nadzieję, że święta Maniuś spędzi już ze swoją nową, kochającą Go rodziną :fingerscrossed:
Dropsio pisze:Ann, Ty mi masz ten wątek migiem zlikwidować i wznowić od kwietnia :szczerbaty:
A chętnie bym Go przetrzymała tyle czasu :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsiu.. Ty nie zostawiaj go Ann aż do kwietnia bo
1. Drops chce mieć wspaniały prezent pod choinkę w postaci kumpla
2. Będąc u Ann tak długo on się do żadnej klatki nie zmieści :szczerbaty:

PS.. a w życiu to żadna aluzja w stronę przepięknych dziewcząt :buzki: To raczej się tyczyło Twojego "już ja się tym zajmę".. już widzę jak go zasypujesz tonami warzyw, by przybrał na wadze :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

dortezka pisze:Dropsiu.. Ty nie zostawiaj go Ann aż do kwietnia bo
2. Będąc u Ann tak długo on się do żadnej klatki nie zmieści :szczerbaty:
I mi Dropsia mojego drobniutkiego zmiażdży :szczerbaty: Bo on jest drobniutki bardzo :szczerbaty:

Porządek utrzymuje się od 14. To bardzo dobrze rokuje :szczerbaty:

Ann, pomęcz nas jeszcze fotkami, nawet nieostrymi..... :please: :)

Slicznioszek :love: W sumie widzę lekkie podobieństwo do Halinki od Dortezki :think: Chodzi mi o fryzurkę i to, że mordeczka czarna :102:
Ann

Dropsio pisze: Ann, pomęcz nas jeszcze fotkami, nawet nieostrymi..... :please: :)
Proszę bardzo - dzisiejsza zabawa Mańka pt. "jestem kurą i mam swoją grzędę" :lol:
Muszę mu powiesić wyżej ten paśnik, żeby mu łapki nie powpadały i sobie czegoś nie zrobił. Albo cały czas musi mieć pełny paśnik jak teraz - to chyba jego sposób, żeby mieć w klatce jedzenia pod dostatkiem :szczerbaty:

Co masz?
Obrazek
Ja tu sobie tylko jem sianko
Obrazek
albo w sumie...
Obrazek
...to całkiem niezłe miejsce do leżenia :szczerbaty:
Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt: