Lady Tosia [Jastrzębie Zdrój] ma dom
Moderator: silje
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Re: Lady Tosia [Jastrzębie Zdrój] REZ
Ale super 

W sobotę przyjedzie nowa rodzinka Tosi, odebrać ją. Trzymajcie kciuki za prosię i jej nową Panią

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo mocno
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

To niech się ładnie dogada i nie przyniesie wstydu

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Tosia jest już w nowym domku, będziemy dawać znać na bieżąco jak postępy
póki co dziewczyny jedzą siano razem, Tośka jak to ona, w pozycji ,,na naleśnika" 
Dziękuję wszystkim za pomoc, Pani Marii, całemu stowarzyszeniu i Malwinie za podjęcie się adopcji. Trzymam kciuki!

Dziękuję wszystkim za pomoc, Pani Marii, całemu stowarzyszeniu i Malwinie za podjęcie się adopcji. Trzymam kciuki!
Miałam się tu wcześniej odezwać, ale jakoś tak wyleciało mi z głowy
Dziewczyny już w klatce, jedzą i bobczą. Tosia poniekąd "podporządkowała" sobie drugą świnkę - Fige. Co prawda nie dziwie się bardzo, Figa jest ciapowatym stworzeniem. Aktualnie leży w swoim ulubionym kącie
Na poczatku były zgrzyty - Tosia goniła Fige po całym wybiegu, ale potem się uspokoiły na szczęście. Mam nadzieje, iż będzie dobrze, Tosia jest genialną świnią, ma pełno energii i od razu słychać jak jej się coś nie podoba, urzeka mnie jej układanie się i wykładanie nóżek *.* Figa za to jest jej zupełną przeciwnością.

Taaak, placek/naleśnik w jej wykonaniu, z łapkami jak najdalej od ciała jest naprawdę urzekający 

- sosnowa
- Kontakt:

Mocne kciuki. Niech się panny dogadają jak najprędzej

Przez pierwszy dzień Tośka miała chyba mały kryzys i nie chciała zbytnio jeść, teraz podobno wcina jak świnia
Między dziewczynami coraz mniej zgrzytu, Tośka chyba przyzwyczaja się do nowej koleżanki. Natomiast ja dalej nie potrafię się przyzwyczaić, że idąc do sklepu nie potrzeba brać tony marchewki, ogórków i innych smakołyków dla świniaczki.

- sosnowa
- Kontakt: