Trzeci raz już nie dała rady z ropniem...
 Trzeci raz już nie dała rady z ropniem...  A nie mogłam pozwolić żeby przedłużać jej cierpienia i czekać żeby sama odeszła... Byłam jej to winna... Chociaż cholernie mi smutno... Ale wiem, że już nie cierpi
 A nie mogłam pozwolić żeby przedłużać jej cierpienia i czekać żeby sama odeszła... Byłam jej to winna... Chociaż cholernie mi smutno... Ale wiem, że już nie cierpi 
Moderator: pastuszek
 Trzeci raz już nie dała rady z ropniem...
 Trzeci raz już nie dała rady z ropniem...  A nie mogłam pozwolić żeby przedłużać jej cierpienia i czekać żeby sama odeszła... Byłam jej to winna... Chociaż cholernie mi smutno... Ale wiem, że już nie cierpi
 A nie mogłam pozwolić żeby przedłużać jej cierpienia i czekać żeby sama odeszła... Byłam jej to winna... Chociaż cholernie mi smutno... Ale wiem, że już nie cierpi 
 Wiem jak ciężkie są takie decyzje
 Wiem jak ciężkie są takie decyzje  Serduchem jestem z Tobą
 Serduchem jestem z Tobą W sumie nie ma lekarstwa na ten ból. Daj sobie czas, żałoba ma swoje prawa. Trzymaj się i pamiętaj, że dałaś jej szanse na godne i bezbolesne odejście
 W sumie nie ma lekarstwa na ten ból. Daj sobie czas, żałoba ma swoje prawa. Trzymaj się i pamiętaj, że dałaś jej szanse na godne i bezbolesne odejście  
 trzymaj się, tulę mocno
 trzymaj się, tulę mocno , często do Was zaglądam więc wydaje mi się jak by to moja świnka odeszła
 , często do Was zaglądam więc wydaje mi się jak by to moja świnka odeszła  .
 .
 Nie dociera do mnie, że nie ma już Tolci
   Nie dociera do mnie, że nie ma już Tolci  i Myszki i Żurka...
 i Myszki i Żurka...