Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Ciężko mi było na to patrzeć bo w poprzednim domu Tola była gryziona do krwi i odganiana od jedzenia. U mnie miała spokój. Nie wiem jak dalej potoczyłyby się ich relacje bo dwa miesiące wspólnego życia to krótko. Pod koniec było widać, że jest lepiej bo ataki były rzadsze. A w ostatnim tygodniu choroby Inka całkowicie odpuściła i lizała Tolę po oczach...
 Ciężko mi było na to patrzeć bo w poprzednim domu Tola była gryziona do krwi i odganiana od jedzenia. U mnie miała spokój. Nie wiem jak dalej potoczyłyby się ich relacje bo dwa miesiące wspólnego życia to krótko. Pod koniec było widać, że jest lepiej bo ataki były rzadsze. A w ostatnim tygodniu choroby Inka całkowicie odpuściła i lizała Tolę po oczach... 
  tfu tfu
 tfu tfu   

Jednak myślę, że może zostać po prostu Dafi Petardą.
 Jednak myślę, że może zostać po prostu Dafi Petardą. 
  Na szczęście szybko zareagowałam i nic się nie stało. Wtedy zapadła decyzja o odłączeniu Dafi od stada. Pozwoliło jej się to wyciszyć i po 17 godzinach dołączyłam ją ponownie. Wróciła spokojna i po 5 godzinach wspólnego wybiegu przeniosłam stado do klatki. Videorelacja poniżej:
  Na szczęście szybko zareagowałam i nic się nie stało. Wtedy zapadła decyzja o odłączeniu Dafi od stada. Pozwoliło jej się to wyciszyć i po 17 godzinach dołączyłam ją ponownie. Wróciła spokojna i po 5 godzinach wspólnego wybiegu przeniosłam stado do klatki. Videorelacja poniżej: . A Afi inne wątki zwiedza.
 . A Afi inne wątki zwiedza.