Baszko i Rwetes - świnkowe pamiętniki
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Rin
- Miejscowość: Aleksandrów Łódzki
- Kontakt:
Re: Baszko i Rwetes - niezwykli panowie w nowym domku
Salon ściął  Baszko włosy dzisiaj. Nastąpiła obraza majestatu. No klientowi nie spodobało się moje cięcie, a tak starałam się, by miał szałową fryzurę na tyłku, taką czystą, a on woli włosy z przyklejonymi kupkami. No nie dogodzisz klientowi  

- Rin
- Kontakt:
Re: Baszko i Rwetes - świnkowe pamiętniki
Chłopaki ostro się dzisiaj pokłócili. To się zdarza wśród współlokatorów, ale zmartwiło mnie, że Baszko wyrwał Rwetesowi trochę kłaków i zaczął je wcinać. Jedzenia i przekąsek pod dostatkiem, a tu coś takiego. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy  

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Ciekawe, o co im poszło? Też mam nadzieję, że to jednorazowy epizod..

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- Rin
- Kontakt:
Do tej pory się nie powtórzyło, więc mam nadzieję, że to było jednorazowe  chłopaki dostali kolejną nową półkę i nowy hamak i żyją w zgodzie
  chłopaki dostali kolejną nową półkę i nowy hamak i żyją w zgodzie  ostatnio kupiłam pędzelek z mięciutkiego włosia, nie byłam przekonana czy to się uda, ale chłopaki kochają to cudo, zwłasza Baszko jak się go mizia za uszkiem, noż aż się serce cieszy
 ostatnio kupiłam pędzelek z mięciutkiego włosia, nie byłam przekonana czy to się uda, ale chłopaki kochają to cudo, zwłasza Baszko jak się go mizia za uszkiem, noż aż się serce cieszy   

chłopaki dostali kolejną nową półkę i nowy hamak i żyją w zgodzie
  chłopaki dostali kolejną nową półkę i nowy hamak i żyją w zgodzie  ostatnio kupiłam pędzelek z mięciutkiego włosia, nie byłam przekonana czy to się uda, ale chłopaki kochają to cudo, zwłasza Baszko jak się go mizia za uszkiem, noż aż się serce cieszy
 ostatnio kupiłam pędzelek z mięciutkiego włosia, nie byłam przekonana czy to się uda, ale chłopaki kochają to cudo, zwłasza Baszko jak się go mizia za uszkiem, noż aż się serce cieszy