Od najmniejszej do największej

FOBIA

FANABERIA

PARANOJA

HISTERIA

Moderator: pastuszek

Mi się wydaje, że Inka stanęła
 Mi się wydaje, że Inka stanęła  A u Histerii i Fanaberii jak jest z przybieraniem na masie? Dalej szybko czy zwolniły tempo? Bo one wiekowo najbardziej zbliżone do Inki
 A u Histerii i Fanaberii jak jest z przybieraniem na masie? Dalej szybko czy zwolniły tempo? Bo one wiekowo najbardziej zbliżone do Inki 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

a jak mali pomocnicy? Pomagają w sprzątaniu czy tylko budowanie tuneli z klocków im w glowie?
 a jak mali pomocnicy? Pomagają w sprzątaniu czy tylko budowanie tuneli z klocków im w glowie? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaPomagają zwłaszcza w karmieniu. Wręcz są kłótnie.. " ja im dam!" "Nie!!!!! Ja im dam!!!" i wojnaDzima pisze:a jak mali pomocnicy? Pomagają w sprzątaniu czy tylko budowanie tuneli z klocków im w glowie?

Ale jakieś zdjęcia by się przydały...
 Ale jakieś zdjęcia by się przydały...Staram się go omijać z daleka :pmartuś pisze:Ula słabo przeglądasz dział świnek do adopcji