Wejdź, zobacz ile "nowości"urszula1108 pisze:Staram się go omijać z daleka :pmartuś pisze:Ula słabo przeglądasz dział świnek do adopcji
 znajdź tą dla Mamazuczka
  znajdź tą dla MamazuczkaModerator: pastuszek
Wejdź, zobacz ile "nowości"urszula1108 pisze:Staram się go omijać z daleka :pmartuś pisze:Ula słabo przeglądasz dział świnek do adopcji
 znajdź tą dla Mamazuczka
  znajdź tą dla Mamazuczka Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Do mojego żeńskiego stada dołączył bardzo przystojny kawaler - choć trochę wybrakowany to niezłe z niego ziółko....
 Do mojego żeńskiego stada dołączył bardzo przystojny kawaler - choć trochę wybrakowany to niezłe z niego ziółko....
 Młoda siksa!
 Młoda siksa!  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

Ale się chłopinie trafiło
 Ale się chłopinie trafiło  Powiedz swojemu mężowi, że brak nabiału wcale nie przeszkadza Amokowi i wie jak ma postępować ze swoimi żonami
 Powiedz swojemu mężowi, że brak nabiału wcale nie przeszkadza Amokowi i wie jak ma postępować ze swoimi żonami 

Martuś nie wiem czy on wie jak postępować z dziewczynami, bo dzisiaj dostał po pyskumartuś pisze:...Powiedz swojemu mężowi, że brak nabiału wcale nie przeszkadza Amokowi i wie jak ma postępować ze swoimi żonami