Beza dostała w nos...
  Beza dostała w nos...
Podpowiedzcie, co robić? (tzn. medycznie wiem co.. bardziej chodzi mi o to jak do tego podejść taktycznie). Już oglądałam klatki 160tki i myślę, czy nie przenieść Bezy z Karmelem jako osobne stado? Ja już nie wiem...
 Niby mają w 6 wiele dobrych momentów, ale martwię się, czy to aby na pewno jest fajne świnkowe życie...
 Niby mają w 6 wiele dobrych momentów, ale martwię się, czy to aby na pewno jest fajne świnkowe życie...

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Dla tych, co nas pamiętają melduję, że żyjemy. Trzymamy się zdrowo i nadal w stadzie 6-cio świnkowym. Dziewczyny żyją czasem jak wredne małpy... a nie świnie... ale co zrobić...
 Dla tych, co nas pamiętają melduję, że żyjemy. Trzymamy się zdrowo i nadal w stadzie 6-cio świnkowym. Dziewczyny żyją czasem jak wredne małpy... a nie świnie... ale co zrobić...  Jako tako sobie hierarchię ustaliły, a Chłop na czele ratuje sytuację.
 Jako tako sobie hierarchię ustaliły, a Chłop na czele ratuje sytuację.