Kawa z Krówką + Malutka
Moderator: silje
Re: Kawa z Krówką + Malutka
Przepraszam,że tak długo nie dawałam znaku życia,trochę się u mnie działo.Na szczęście nic z dziewczynami,obie ważą +/- 900g,obie mają apetyt i wielkie chęci biegać na wybiegu.Nauczyły,albo przyzwyczaiły się do leżakowania,potrafią bez traktorów i zaczepek poleżeć trochę na kolanach. 

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To świetnie
Masz może jakieś jej obecne zdjęcie? Pewnie to już spora kluska

Masz może jakieś jej obecne zdjęcie? Pewnie to już spora kluska

- Bulletproof
- Kontakt:
Omojboze! Ogromna!
musi być jej dobrze
Teraz już wyglądają jak siostry, a nie jak mama z córka!

Hejka
U nas wszystko w porządku
Dziewczyny rosną jak na drożdżach. Kawa waży 930g a Krówka niewiele mniej bo 915
Obie są bardzo pogodne. Krówka jest bardzo ciekawska, a najbardziej jak wchodzi się do kuchni. Wtedy zaczyna kwiczeć i wymusza ogórka
Kawa w ogóle nie kwiczy, nie musi bo wie że i tak dostanie bez tego - Krówka jej załatwi 

U nas wszystko w porządku
Dziewczyny rosną jak na drożdżach. Kawa waży 930g a Krówka niewiele mniej bo 915

Obie są bardzo pogodne. Krówka jest bardzo ciekawska, a najbardziej jak wchodzi się do kuchni. Wtedy zaczyna kwiczeć i wymusza ogórka

- Bulletproof
- Kontakt:

Takie to są teraz moje Gwiazdy,Gabrysia przegoniła wagę Karoli i waży 980g,a Karola 950g

źle mi się skopiowało zdjęcie,nie to miało być
,zaraz wstawię te właściwe

Mamusia Gabrysi - Krówka - też do najchudszych nie należy...waży 950g
i ciągle siedzi u koryta 

Dzień doberek.
Gabrysia przekroczyła 1 kg
Ostatnio byłyśmy na rutynowej kontroli u dr Marceli, Gabi-okaz zdrowia,natomiast u Karoli pojawiły się torbiele,czekamy kiedy doktor wróci z urlopu i będziemy jechać na USG.Możliwe,że czeka nas zabieg usunięcia bo jedna torbiel jest dość duża.Odezwę się,jak będę wiedzieć,co jest i jakie jest dalsze postępowanie.Pozdrawiamy Kawę i Krówkę
Gabrysia przekroczyła 1 kg

Ostatnio byłyśmy na rutynowej kontroli u dr Marceli, Gabi-okaz zdrowia,natomiast u Karoli pojawiły się torbiele,czekamy kiedy doktor wróci z urlopu i będziemy jechać na USG.Możliwe,że czeka nas zabieg usunięcia bo jedna torbiel jest dość duża.Odezwę się,jak będę wiedzieć,co jest i jakie jest dalsze postępowanie.Pozdrawiamy Kawę i Krówkę