Holik i Enzo- w DS :)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Holik i Enzo [Sztum]- wolni
Nie. Oni mogą iść do adopcji tylko razem i ja bym ich ze zdrową świnką nie łączyła. Ale mam innych kandydatów, piszę wiadomość.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
Holik to ten kudłaty rudzielec? to ta sama świnka co na banerkach była?
Matko jedyna - mega przemiana
Matko jedyna - mega przemiana
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak, Holik to dokładnie TA świnka
. Ta sama, ale już nie taka sama.
Gdyby pozostał (prawie)skinem, pewnie miałby już domek. Ale jest... hm.. a'la peruwianką
. Włosy rosną jak szalone, a że żadna ze mnie stylistka i fryzjerka, więc Holik wygląda jak po większej imprezie, sponiewierany z lekka. Ostatnio znowu musiałam mu futro obciąć. Holik zmniejszony gabarytowo o połowę mieści się w swoim kapciochu 
Zrobiłam jakieś zdjęcia, wstawię dziś lub jutro. Przy okazji odkryłam u Enzo jakiś łupież na zadku. Czekają go kompiele, ale muszę chwilę poczekać, bo akurat zrobiło się u nas zimno.

Gdyby pozostał (prawie)skinem, pewnie miałby już domek. Ale jest... hm.. a'la peruwianką

Zrobiłam jakieś zdjęcia, wstawię dziś lub jutro. Przy okazji odkryłam u Enzo jakiś łupież na zadku. Czekają go kompiele, ale muszę chwilę poczekać, bo akurat zrobiło się u nas zimno.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chłopaki już ponad rok czekają na swój dom.. Rok. I ani jednego poważnego zapytania.
Holik na jedno oczko nie widzi, łepek mu leciutko opada. Nie jest idealny, ale też chciałby mieć swoją rodzinkę i osobę, która go wytuli. Tak samo, jak jego duży przyjaciel Enzo.
Jak wyglądali na początku, można zobaczyć na pierwszej stronie. Holik- świnka z banerka, "twarz" całej wielkiej akcji konińskiej
Dla przypomnienia banerek zbiórki: http://forum.swinkimorskie.eu/images/Ba ... czynki.png
Ciągle wierzę, że mimo iż nie są małymi, słodkimi prosiaczkami, to w końcu ktoś ich zauważy i całym sercem pokocha.
Najnowsze zdjęcia:

Groomer osobisty zdecydowanie potrzebny:

Zdrowe oczko:

Drugie- niewidzące:

Holik na jedno oczko nie widzi, łepek mu leciutko opada. Nie jest idealny, ale też chciałby mieć swoją rodzinkę i osobę, która go wytuli. Tak samo, jak jego duży przyjaciel Enzo.
Jak wyglądali na początku, można zobaczyć na pierwszej stronie. Holik- świnka z banerka, "twarz" całej wielkiej akcji konińskiej
Dla przypomnienia banerek zbiórki: http://forum.swinkimorskie.eu/images/Ba ... czynki.png
Ciągle wierzę, że mimo iż nie są małymi, słodkimi prosiaczkami, to w końcu ktoś ich zauważy i całym sercem pokocha.
Najnowsze zdjęcia:

Groomer osobisty zdecydowanie potrzebny:

Zdrowe oczko:

Drugie- niewidzące:

- zwierzur
- Kontakt:
Kto nie dostrzega ich urody, ślepym być musi!silje pisze:Chłopaki już ponad rok czekają na swój dom.. Rok. I ani jednego poważnego zapytania.
Holik na jedno oczko nie widzi, łepek mu leciutko opada. Nie jest idealny [...] ... nie są małymi, słodkimi prosiaczkami...

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja się czaję od jakiegoś czasu, ale nie wiem jak sobie poradzę z trzema pyszczkami ): a raczej jak oni ze sobą
- zwierzur
- Kontakt:
Próbuj, daleko nie masz!kamwe pisze:Ja się czaję od jakiegoś czasu, ale nie wiem jak sobie poradzę z trzema pyszczkami ): a raczej jak oni ze sobą

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
kamwe pisze:Ja się czaję od jakiegoś czasu, ale nie wiem jak sobie poradzę z trzema pyszczkami ): a raczej jak oni ze sobą
ważne aby spróbować, może to będzie miłość od pierwszego wejrzenia. W razie problemów świnki będą miały gdzie wrócić a ta szansa na dom jest dla nich bardzo ważna.
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia
Odezwę się w weekend, gdy będę już po wizycie u weterynarza z moim.