Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: pastuszek »

To ja dziękuje a jak króliczkowi się nie widzi legowisko (też bym wolała kanapę :nie_powiem: )to świnki nim na pewno nie pogardzą :szczerbaty:
Pozdrawiam :buzki:
Hanuta

Post autor: Hanuta »

Pewnie, że nie pogardzą :) już się na nim powoli układają :) a Kajtek w końcu doceni :) śliczne są dziękujemy i polecamy :)
Świat_jeży

Post autor: Świat_jeży »

Jeżyki wyszły nieziemsko na legowiskach, jesteśmy zachwyceni z całą bandą :love:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

OT
Świat_jeży - załóżcie kolczastym wątek w Naszych świnkach! Koniecznie! :szczerbaty: zakochałam się w jeżykach :love: Są chomcie w tym dziel, były szczurki... To czemu nie jeże? :)
Koniec OT

Pastuszku, zapomniałam na śmierć, że obiecałam coś napisać :szczerbaty: Zaraz skontaktuję się z Ann, bo razem z tego co skumałam mamy coś wyskrobać :lol: O wielofunkcyjności kapciocha :szczerbaty:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

No no ja czekam cały czas na recenzje Dropsika ;)

I niestety muszę przesunąć w czasie swój powrót do szycia na okolice połowy grudnia - z możliwością dalszego przesunięcia :( , choć mam nadzieję, że jednak aż tak źle nie będzie i wrócę przed świętami.Przepraszam, będę starała się wrócić jak najwcześniej się da - póki co trudno mi cokolwiek konkretnego napisać.
STYCZKA

Post autor: STYCZKA »

Pastuszku, czy ten gotowy hamaczek w kropki z pierwszej strony jest wciąż na sprzedaż, bo ja byłabym chętna. Oczywiście musi pasować do klatki 120.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Poczta jednak jutro - dzisiaj nie wiem czy wyrobię :( Zaraz muszę pędzić z Guciem do weta, bo zauważyłam, że mu się znowu te górne siekacze rozwarstwiły i zamiast dwóch ma 5 a potem do szpitala, do mamy - miała dzisiaj operacje. Jeśli się wyrobię to po wecie pobiegnę i nadam.

STYCZKA ten hamak jest zarezerwowany dla Usi (o ile to aktualne jeszcze) - zapomniałam tam dopisać, ale on raczej do setki szybciej. Musiałabyś na sznureczkach go przywiązać, ew. jakiś łańcuszek z Castoramy itp. od półkoli do karabińczyka podczepić.
trusia

Post autor: trusia »

pastuszek pisze:
Hawerowa
Obrazek
Obrazek

Andzia
Obrazek
Hej pastuszku :*
Dałoby się dla moich wieprzków zrobić taki hamak jak dla Hawerowej ale w ciemnym fiolecie jak na tym zdjęciu u Andzi? :)
I jeszcze 1 pytanko^^ one są zabudowane z jednej strony ? Jeśli nie to czy dałoby się je "zamknąć" od tyłu ? :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Myślę, ze można spróbować :) - ale to dopiero za ok miesiąc.
Usia

Post autor: Usia »

STYCZKA pisze:Pastuszku, czy ten gotowy hamaczek w kropki z pierwszej strony jest wciąż na sprzedaż, bo ja byłabym chętna. Oczywiście musi pasować do klatki 120.
Pastuszku, możesz sprzedać ten hamak. U mnie bardziej wolą podwieszane tunele, a po za tym wygrałam dwa hamaki na Stowarzyszeniowym Bazarku ;)
Dziękuję. że mi przetrzymałaś. :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”