Chlewik u Chrumki
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Chlewik u Chrumki
Co u was słychać?

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
I znów dawno mnie tu nie było... Ponieważ dysponuję chwilą wolnego czasu napiszę co u nas. Obecnie na DS mieszkają u mnie adopciaki świnko- dziewczynki w układzie: Gaja od Cynthii i Mordka (córka mojej tymczaski Sztabki), oraz Ruda od Anetki i Misiunia,świnka po przejściach- Koniczynka,którą uprzejmie mi podłożono  Oba duety znoszą się tylko w takim układzie i w żadnym innym niestety...Ruda wredota kochana typ dominantki, oraz takie same wredotki Gaja i Mordka zwana Pandą. Jedynie Misia jest wyjątkową świnką- akceptuje każdą świnkę i bardzo ale to bardzo kocha ludzi. Wychowana przez moją córkę dosłownie- jest świnką do całowania głaskania miziania. Malutka w typie rasy Teddy- uczy teraz Rudą kluseczkę ufności. Te moje kochane duety funkcjonują w układzie tzw szorstkiej miłości- przytulają się do siebie tylko w sytuacji zagrożenia w ich mniemaniu np wizyta u weterynarza lub mycie
 Oba duety znoszą się tylko w takim układzie i w żadnym innym niestety...Ruda wredota kochana typ dominantki, oraz takie same wredotki Gaja i Mordka zwana Pandą. Jedynie Misia jest wyjątkową świnką- akceptuje każdą świnkę i bardzo ale to bardzo kocha ludzi. Wychowana przez moją córkę dosłownie- jest świnką do całowania głaskania miziania. Malutka w typie rasy Teddy- uczy teraz Rudą kluseczkę ufności. Te moje kochane duety funkcjonują w układzie tzw szorstkiej miłości- przytulają się do siebie tylko w sytuacji zagrożenia w ich mniemaniu np wizyta u weterynarza lub mycie  . w innych sytuacjach koleżanki służą do towarzystwa i uprzyjemniania sobie czasu w postaci kłótni, pokazywania sobie kto tu rządzi, oraz wyścigów w popcorningu lub ostatnio nawet w ćwierkaniu
. w innych sytuacjach koleżanki służą do towarzystwa i uprzyjemniania sobie czasu w postaci kłótni, pokazywania sobie kto tu rządzi, oraz wyścigów w popcorningu lub ostatnio nawet w ćwierkaniu  

Obecnie mam też siedem tymczasków oooo proszę - ich wątek tu: viewtopic.php?f=98&t=9011
Muszę poprosić mojego TZ o pomoc w stawieniu zdjęć, co może trochę potrwać bo to człek zabiegany. Pozdrawiam Was cieplutko.

Oba duety znoszą się tylko w takim układzie i w żadnym innym niestety...Ruda wredota kochana typ dominantki, oraz takie same wredotki Gaja i Mordka zwana Pandą. Jedynie Misia jest wyjątkową świnką- akceptuje każdą świnkę i bardzo ale to bardzo kocha ludzi. Wychowana przez moją córkę dosłownie- jest świnką do całowania głaskania miziania. Malutka w typie rasy Teddy- uczy teraz Rudą kluseczkę ufności. Te moje kochane duety funkcjonują w układzie tzw szorstkiej miłości- przytulają się do siebie tylko w sytuacji zagrożenia w ich mniemaniu np wizyta u weterynarza lub mycie
 Oba duety znoszą się tylko w takim układzie i w żadnym innym niestety...Ruda wredota kochana typ dominantki, oraz takie same wredotki Gaja i Mordka zwana Pandą. Jedynie Misia jest wyjątkową świnką- akceptuje każdą świnkę i bardzo ale to bardzo kocha ludzi. Wychowana przez moją córkę dosłownie- jest świnką do całowania głaskania miziania. Malutka w typie rasy Teddy- uczy teraz Rudą kluseczkę ufności. Te moje kochane duety funkcjonują w układzie tzw szorstkiej miłości- przytulają się do siebie tylko w sytuacji zagrożenia w ich mniemaniu np wizyta u weterynarza lub mycie  . w innych sytuacjach koleżanki służą do towarzystwa i uprzyjemniania sobie czasu w postaci kłótni, pokazywania sobie kto tu rządzi, oraz wyścigów w popcorningu lub ostatnio nawet w ćwierkaniu
. w innych sytuacjach koleżanki służą do towarzystwa i uprzyjemniania sobie czasu w postaci kłótni, pokazywania sobie kto tu rządzi, oraz wyścigów w popcorningu lub ostatnio nawet w ćwierkaniu  
 Obecnie mam też siedem tymczasków oooo proszę - ich wątek tu: viewtopic.php?f=98&t=9011
Muszę poprosić mojego TZ o pomoc w stawieniu zdjęć, co może trochę potrwać bo to człek zabiegany. Pozdrawiam Was cieplutko.
- sosnowa
- Kontakt:
Zdjęcia bardzo chętnie. 
To macie niezły chlewik, zwłaszcza, że maluchów od groma 

To macie niezły chlewik, zwłaszcza, że maluchów od groma

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jeśli masz zdjęcia, to przyślij mi na maila, wstawię 

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziękuję za zachowanie mojego wątku.... Znów  smutne zmiany

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak pewnie wiele z Was już wie, ostatnio odeszła moja Ruda...   Misia została sama .... Nie chcę już więcej bólu żegnania kolejnych świnek , Zdjęcia w wątku też już niedostępne ... Niedługo wątek będzie można usunąć , a Prosinki i tak na zawsze pozostaną w moim sercu : Lusia, Lila, Mała, Czesia, Gaja. Mordka, Ruda [*]
 Misia została sama .... Nie chcę już więcej bólu żegnania kolejnych świnek , Zdjęcia w wątku też już niedostępne ... Niedługo wątek będzie można usunąć , a Prosinki i tak na zawsze pozostaną w moim sercu : Lusia, Lila, Mała, Czesia, Gaja. Mordka, Ruda [*]

Misia została sama .... Nie chcę już więcej bólu żegnania kolejnych świnek , Zdjęcia w wątku też już niedostępne ... Niedługo wątek będzie można usunąć , a Prosinki i tak na zawsze pozostaną w moim sercu : Lusia, Lila, Mała, Czesia, Gaja. Mordka, Ruda [*]
 Misia została sama .... Nie chcę już więcej bólu żegnania kolejnych świnek , Zdjęcia w wątku też już niedostępne ... Niedługo wątek będzie można usunąć , a Prosinki i tak na zawsze pozostaną w moim sercu : Lusia, Lila, Mała, Czesia, Gaja. Mordka, Ruda [*]- sosnowa
- Kontakt:
- 

EwaTychy29
- Miejscowość: Tychy
- Kontakt:
Tak mi przykro, szkoda, że. Kolejny wątek się zamyka. Pamiętam jak około 8 lat temu caviarnia aż kipiala od tematów świnek różnych osób. Sama się zalamalam jak w niedługim odstępie czasu straciłam 3 świnki. Do teraz nie pamiętam co się stało z czwarta. Teraz po 8 latach mam  4 nowe prosiaki i jak czytam wasze smutne posty w co drugim temacie, to przypomniało mi się, jaki to był żal za nimi... Trzymaj się kochana.

http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 43ae22dc39Moje prosiaczki 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Misia już w nowym domu w Poznaniu. Połączona z mężem bezproblemowo   

Pojechała do Jurka (Krystiana z tego wątku: viewtopic.php?f=62&t=9108&p=496250#p496250 ) który został sam po odejściu kumpla... a raczej kumpla zza krat, ich przyjaźń była szorstka, dlatego Jurek szukał żony. Nie może w tym momencie być kastrowany ze względu na leczenie nerek.

Pojechała do Jurka (Krystiana z tego wątku: viewtopic.php?f=62&t=9108&p=496250#p496250 ) który został sam po odejściu kumpla... a raczej kumpla zza krat, ich przyjaźń była szorstka, dlatego Jurek szukał żony. Nie może w tym momencie być kastrowany ze względu na leczenie nerek.

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Za długie i szczęśliwe pożycie