Paraliżowal go u mnie strach przed człowiekiem....dobrze, że znalazł kogoś kto daje mu czas na oswojenie
  Paraliżowal go u mnie strach przed człowiekiem....dobrze, że znalazł kogoś kto daje mu czas na oswojenie  
Moderator: pastuszek
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Przedwczoraj bardzo dzielnie walczył z kocem.
 Przedwczoraj bardzo dzielnie walczył z kocem. Fantastycznie obecność młodziaków wpływa na babcię Morelkę, to widać. Ma u Ciebie staruszeczka wszystko, o czym może marzyć schorowana świnka. Kolusko, Tobie
 Fantastycznie obecność młodziaków wpływa na babcię Morelkę, to widać. Ma u Ciebie staruszeczka wszystko, o czym może marzyć schorowana świnka. Kolusko, Tobie   
   i zdrówka dla stada.
 i zdrówka dla stada.
 Niechaj się spełnią marzenia. Wet blisko domu jest super!
 Niechaj się spełnią marzenia. Wet blisko domu jest super!  
 Poza tym tuczenie chudych zawsze daje wspaniałe rezultaty w przypadku ich grubych  współtowarzyszy. Tak to już jest po prostu.
 Poza tym tuczenie chudych zawsze daje wspaniałe rezultaty w przypadku ich grubych  współtowarzyszy. Tak to już jest po prostu.  
 Strasznie mi przykro z powodu Morelki. Zrobiłaś dla niej wszystko, co dało się zrobić. Miała kochający Dom, który troszczył się o nią do końca. Dziękuję Ci, Kolusko z całego serca!
 Strasznie mi przykro z powodu Morelki. Zrobiłaś dla niej wszystko, co dało się zrobić. Miała kochający Dom, który troszczył się o nią do końca. Dziękuję Ci, Kolusko z całego serca!   
   Zdrówka dla pozostałej gromadki.
 Zdrówka dla pozostałej gromadki.  
 Byłam z nimi na kontroli. Dziewczyny mają dobre wyniki, Chomik ma podwyższone białe krwinki (dosłownie na granicy normy), mogło być ze stresu przeprowadzkowego, w środę znowu idziemy na pobranie krwi i się zobaczy.
  Byłam z nimi na kontroli. Dziewczyny mają dobre wyniki, Chomik ma podwyższone białe krwinki (dosłownie na granicy normy), mogło być ze stresu przeprowadzkowego, w środę znowu idziemy na pobranie krwi i się zobaczy.