Beatrice, myślę, że zdejmiemy póki co rezerwację, a ja w pamięci zawsze będę miała Twoją deklarację, ok?
Póki żyje Twoja Belindzia (i niech żyje w zdrowiu jak najdłużej!) - one i tak do Ciebie nie pojadą..
Zobaczymy, jak się sprawy ułożą. Nie wszystko można przewidzieć i zaplanować.
Fiszka- DS___Brenda[*]__Julinka[*] _Zinka [*]
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Brenda i Julinka [Sztum]- rezerwacja__Zinka- DS___ Fiszk
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Wiesz co, kochana, wczoraj przy okazji pobierania krwi na tarczyce, zrobilysmy Belindzi e.cuniculi.....Doktor mówi, że połowę robionych w tym kierunku bezobjawowych świnek ma u nas wynik dodatni... Zobaczymy jak Belindzia.....silje pisze:Beatrice, myślę, że zdejmiemy póki co rezerwację, a ja w pamięci zawsze będę miała Twoją deklarację, ok?
Póki żyje Twoja Belindzia (i niech żyje w zdrowiu jak najdłużej!) - one i tak do Ciebie nie pojadą..
Zobaczymy, jak się sprawy ułożą. Nie wszystko można przewidzieć i zaplanować.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bratrice- to badanie to najlepsze, co teraz mogłaś zrobić. Twoja Dr ma rację oczywiście.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- Beatrice
- Kontakt:
Dzięki!
Moja Doktor poprostu zzyla się już z myślą, że będzie prowadzić Julinke! Czekamy...

- Beatrice
- Kontakt:
Czekamy... Badania podobno nie były jeszcze nastawiane...A co u " moich" kochanych Dziewczynek?

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Oj, to naprawdę dłuuuugo te badanie robią.
Co u dziewczynek? Brenda wygląda kwitnąco. Jest naprawdę duża i prezentuje się jak klasyczna świnka z reklamy. Wyleguje się na hamaku, wyczekuje na trawę i na ogórka. Naprawdę szkoda, że jeszcze nie ma swojego domu i kogoś, do indywidualnego miziania.
Julinka mam wrażenie że trochę zbiedniała. Tzn. leciutko schudła, ale to może być też efekt leczenia. Teraz już Fenbendazolu i Bactrimu nie dostaje, więc wszystko powinno wrócić do normy. Dostaje już tylko lek na ząbki (Osteogenon), wit Bcomp (lub Milgammę) i oczywiście wit C. Większość czasu sobie drzemie, przechylając główkę. No niestety od razu widać, że nie jest to zdrowa świnka..
Co u dziewczynek? Brenda wygląda kwitnąco. Jest naprawdę duża i prezentuje się jak klasyczna świnka z reklamy. Wyleguje się na hamaku, wyczekuje na trawę i na ogórka. Naprawdę szkoda, że jeszcze nie ma swojego domu i kogoś, do indywidualnego miziania.
Julinka mam wrażenie że trochę zbiedniała. Tzn. leciutko schudła, ale to może być też efekt leczenia. Teraz już Fenbendazolu i Bactrimu nie dostaje, więc wszystko powinno wrócić do normy. Dostaje już tylko lek na ząbki (Osteogenon), wit Bcomp (lub Milgammę) i oczywiście wit C. Większość czasu sobie drzemie, przechylając główkę. No niestety od razu widać, że nie jest to zdrowa świnka..
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Beatrice
- Kontakt:
No " stety-niestety" są wyniki...Belinda jest zdrowa i nie jest nosicielka e.c. ... Oczywiście, z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej...Chcialam żeby mogły być razem, we trzy... Rzecz jasna , nic nie zmienia moich deklaracji co do Dziewczynek! Bardzo bym też chciała móc im coś sprezentowac choć od czasu do czasu, Reniu pomóż!

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
W sumie to oczywiście bardzo dobrze, że Belindzia jest zdrowa
Co prawda równocześnie oddala to szansę na dom dla Julinki i Brendy. No cóż..
Beatrice, to są bardzo skromne i niewymagające dziewczyny. Naprawdę nie wiem, co by mogły chcieć
Na razie do szczęścia wystarcza im trawa. Nie.. chyba aktualnie niczego nie potrzebują.

Co prawda równocześnie oddala to szansę na dom dla Julinki i Brendy. No cóż..
Beatrice, to są bardzo skromne i niewymagające dziewczyny. Naprawdę nie wiem, co by mogły chcieć

Na razie do szczęścia wystarcza im trawa. Nie.. chyba aktualnie niczego nie potrzebują.