U mnie Lusia też je shilintong. Zamawiam stąd https://rosypine.com/uklad-moczowy/115- ... -pian.html
Moderator: pastuszek

) przewinęło się u mnie na stałe i na dt....
 ) przewinęło się u mnie na stałe i na dt....  mały wariat, dopiero się oswaja za mną i z psami. Świnek nie wyczaił, gdzie są. Na razie podczas mojej nieobecności ma miejsce w kennelu, bo muszę zabezpieczyć świnki od góry (tymczasy są w zamykanym pokoju), okna już okratowane, balkon z siatką już był.
  mały wariat, dopiero się oswaja za mną i z psami. Świnek nie wyczaił, gdzie są. Na razie podczas mojej nieobecności ma miejsce w kennelu, bo muszę zabezpieczyć świnki od góry (tymczasy są w zamykanym pokoju), okna już okratowane, balkon z siatką już był.  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia dla całości, a podwójne dla Mando
 dla całości, a podwójne dla Mando   

Najważniejsze to mieć dobrych Dużych
 Najważniejsze to mieć dobrych Dużych 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaNo można można.... Jak jedna dostaję potajemnie ratunkową ze smectą albo probiotykiem to potem stado świnki-ćpunki wąchają pyszczek takiego VIPaporcella pisze:No ale jak tak można, żeby się dziabac po paszczach!

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Apetyt i humorek miała, wzdęć nie było, dostała inne leki i w piątek stawiliśmy się na kontroli, bo nic się nie zmieniło, poza tym że stała się trochę bardziej apatyczna. Usprawiedliwiałam to jej wiekiem, w końcu skończyła 5 lat.
  Apetyt i humorek miała, wzdęć nie było, dostała inne leki i w piątek stawiliśmy się na kontroli, bo nic się nie zmieniło, poza tym że stała się trochę bardziej apatyczna. Usprawiedliwiałam to jej wiekiem, w końcu skończyła 5 lat.