Branco u mnie podobny typ... Tchórz, chojraczy tylko w porze karmienia.
Za to Hvit wrócił do mnie meeega oswojony
Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Od czasu do czasu problemy z oczkami, głównie u Chomika, raz u Kropki. Chomik robi się coraz bardziej odważny i nawet wczoraj widziałam jak leży na tunelu, a nie w.
 Od czasu do czasu problemy z oczkami, głównie u Chomika, raz u Kropki. Chomik robi się coraz bardziej odważny i nawet wczoraj widziałam jak leży na tunelu, a nie w.
 Oby tylko zdrówko dopisywało!
 Oby tylko zdrówko dopisywało!   Wyrobią się.
 Wyrobią się. Chociaż Kropeczka dzierży berło Problematycznej Świnki. Antybiotyk pomógł, kość żuchwy zgęstniała, potem miała jakieś naświetlania i tomografię (w prezencie, załoga kliniki testowała urządzenie), chwila spokoju i zaczęła mrużyć oczko przy jedzeniu. Usłyszałam, że może być tak, że jeden z jej makrodontów przerósł za mocno i trzeba będzie go usuwać wraz z oczkiem. Zawał serca na miejscu, kupa stresu. Ok, zrobione rtg i w sumie nic ciekawego tam lekarka nie znalazła.
 Chociaż Kropeczka dzierży berło Problematycznej Świnki. Antybiotyk pomógł, kość żuchwy zgęstniała, potem miała jakieś naświetlania i tomografię (w prezencie, załoga kliniki testowała urządzenie), chwila spokoju i zaczęła mrużyć oczko przy jedzeniu. Usłyszałam, że może być tak, że jeden z jej makrodontów przerósł za mocno i trzeba będzie go usuwać wraz z oczkiem. Zawał serca na miejscu, kupa stresu. Ok, zrobione rtg i w sumie nic ciekawego tam lekarka nie znalazła.   Bodajże dwa miejsca mogą jej dawać lekkie problemy bólowe albo jej to przeszkadza. Dostała wczoraj i dzisiaj rano lek, który działa przeciwbólowo (a na ludzi jest na padaczkę) i już widzę, że jest bardziej skoczna.
 Bodajże dwa miejsca mogą jej dawać lekkie problemy bólowe albo jej to przeszkadza. Dostała wczoraj i dzisiaj rano lek, który działa przeciwbólowo (a na ludzi jest na padaczkę) i już widzę, że jest bardziej skoczna.