Na drugim zdjęciu ja miziam Lusię. A mam słabość do mojej tymczaski Bezy, bo właśnie bardzo mi moją Lusię przypomina- też taka kochana rozetka z białą większą częścią
  Na drugim zdjęciu ja miziam Lusię. A mam słabość do mojej tymczaski Bezy, bo właśnie bardzo mi moją Lusię przypomina- też taka kochana rozetka z białą większą częścią  ale jeśli chodzi o świnki, to nie mama z córką
 ale jeśli chodzi o świnki, to nie mama z córką  
Moderator: pastuszek
 Na drugim zdjęciu ja miziam Lusię. A mam słabość do mojej tymczaski Bezy, bo właśnie bardzo mi moją Lusię przypomina- też taka kochana rozetka z białą większą częścią
  Na drugim zdjęciu ja miziam Lusię. A mam słabość do mojej tymczaski Bezy, bo właśnie bardzo mi moją Lusię przypomina- też taka kochana rozetka z białą większą częścią  ale jeśli chodzi o świnki, to nie mama z córką
 ale jeśli chodzi o świnki, to nie mama z córką  
 Może wrzucisz jeszcze trochę słodyczy?
 Może wrzucisz jeszcze trochę słodyczy?
 . Zdecydowanie Luśka kocha rządzić...
. Zdecydowanie Luśka kocha rządzić...  Dziś mi tymczaski zdenerwowała i zgrzytały na siebie- Lusia z Bezą przez kratki
  Dziś mi tymczaski zdenerwowała i zgrzytały na siebie- Lusia z Bezą przez kratki  do tego stopnia że mi Julkę- tymczaskę nakręciły... Więc tymczaski poszły biegać po przedpokoju a Luśka w pokoju syna a potem była zmiana ile było zabawy, ganiania, i nowych zapachów... Wszystkie na brak ruchu nie narzekały
 do tego stopnia że mi Julkę- tymczaskę nakręciły... Więc tymczaski poszły biegać po przedpokoju a Luśka w pokoju syna a potem była zmiana ile było zabawy, ganiania, i nowych zapachów... Wszystkie na brak ruchu nie narzekały 
 . Sama przyjemność było nie miziać pod bródką
 . Sama przyjemność było nie miziać pod bródką   .
 . Oto moje ślicznotki. Tu Lila:
 Oto moje ślicznotki. Tu Lila:

Zdjęcie z czasów kiedy jeszcze był regał a potem jego miejsce zajęła klatka
 Zdjęcie z czasów kiedy jeszcze był regał a potem jego miejsce zajęła klatka  Dla niewtajemniczonych zdradzę że jest to zdjęcie z serii: " Nietypowe miejsca do spania"- Ona na serio potrafiła tak spać
 Dla niewtajemniczonych zdradzę że jest to zdjęcie z serii: " Nietypowe miejsca do spania"- Ona na serio potrafiła tak spać 

Zdjęcie genialne
 Zdjęcie genialne