PIPI i LOTKA już w DS :-)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Re: Znowu bezdomne PIPI i LOTKA :( Warszawa

Post autor: pucka69 »

Ok, to czekamy. Oczywiście wizyta PA i podpisanie umowy przez Ciocię ( bo kuzynka jest niepełnoletnia) byłyby konieczne.
Jak ja lubię takie oswojone, dorodne świniaki :love:
Obrazek
trusia

Post autor: trusia »

pucka69 pisze:Ok, to czekamy. Oczywiście wizyta PA i podpisanie umowy przez Ciocię ( bo kuzynka jest niepełnoletnia) byłyby konieczne.
Tak oczywiście wytłumaczyłam jej na czym to polega ^^ i nie ma najmniejszego problemu ^^ a wiem że wizyty PA w Nowym Targu oferuje Inez więc i z nią się będziemy kontaktować jak już wszystko dogramy ^^
trusia

Kuzynka dostała zezwolenie na świnie więc niedługo będziemy się kontaktować ^^ Jednak pani z tablicy się nie odzywa... jak się do wieczora nie odezwie to poszukamy klatki z okolic, może nam się uda dorwać niedrogo 100... trzymajcie kciuki ^^
Awatar użytkownika
pucka69
Kontakt:

Trusiu - zarezerwowałam wstępnie:)
Rozmawiałam z Anelką, bardzo się cieszy :) Nie ma dostępu do netu, ale jutro postara się pojechać do rodziców i poczytać i napisać coś od siebie. Mówi mi że chętnie porozmawiałaby przez telefon z Twoją kuzynką i żeby Ciocia już była i mogła z nią też zamienić parę zdań. Świnki od soboty przez trzy tygodnie będą u Porcelli, więc niewykluczone że w tym razie sfinalizuje się sprawa adopcji.
Bierzcie je szybko bo coraz bardziej je lubię :love: Dobrze że idą razem, bo one jednak powiem Wam są do siebie przywiązane.
Obrazek
trusia

Dowiedziałam się że Ciocia podobno ma wrócić w sobotę, także będą się kontaktowały koło niedzieli. klatkę najprawdopodobniej zamówimy dziś (w hurtowni maja promocję na ferplasta rabbit 100 i kosztuje 114 złotych więc fajna cena za nówkę). Kuzynka już się doczekać nie może :) Założyła już sobie konto na forum(suzi), jednak obecnie jej dostęp do komputera jest nieco ograniczony bo zepsuł jej się lapek :/ Co do WP będziemy kminić coś od pn bo musimy się dogadać jaki termin Cioci pasuje bo musi być w domu ^^
Kurcze takie pięknoty że szkoda że to nie ja je biorę ^^ ale mam nadzieje że będą gdzieś często wyjeżdżać bo trafią do mnie wtedy pod opiekę ^^ :love:
Hipo

Post autor: Hipo »

Dobrze, że znajdą domek razem :)
Piszczałka

Post autor: Piszczałka »

trusia pisze: Kurcze takie pięknoty że szkoda że to nie ja je biorę ^^ ale mam nadzieje że będą gdzieś często wyjeżdżać bo trafią do mnie wtedy pod opiekę ^^ :love:
Ja mam tak samo z chomiczkiem babci :lol:
Awatar użytkownika
pucka69
Kontakt:

Re: Znowu bezdomne PIPI i LOTKA :( Warszawa REZERWACJA

Trusiu, niech dziewczyny się kontaktują z Anelką, bo już mam nowych chętnych na gmailu ;)
Na razie dziewczyny z całą masą zieleniny pojechały na wakacje do Porcelli. Jak je zostawiałam to jadły akurat nać z marchwi i wyglądały na bardzo zadowolone
Obrazek
trusia

Już dzwoniły wczoraj ^^ i napisałyśmy do Inez w sprawie WP ^^ także biorą je na 100 % ^^
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

No to jeszcze im nie będe mowić ;) Dopiero po wizycie...
Bardzo miłe panny, kwikają jak trzeba, wylegują sie też. Żarłoczne są - trzeba uważać, zeby nie utyły za bardzo - i przesympatyczne. :love:
Lotke troche ostrzygę, żeby jej bylo lżej w te upały...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”