Spoko mam kilka wolnych drybedow i duzo miejsca na podlodzeDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
-
ruby
Ej ,no informowalam Cie wczesniej, byla 9.45,a do Ciebie chcialam wpasc dopiero o 10ANYA pisze:No niestety musisz mnie troche wczesniej informowac jak chcesz do mnie wpasc. Najlepiej jak sie umowisz na appruby pisze:No mialam w ostatni weelend wpasc, tobylas tak bezczelna,ze se na chrzciny poszlacwtedy bede napewno miala czas
-
ANYA
Super sa te fotki. Ale ja mialam na mysli, zeby wziasc Ryana na lozko I autentycznie go przytulic I wymiziac.
Ostatnio go wycalowalam I przytulilam. Przez chwilke lezal na moim brzuchu potem na mojej szyji. Tylko, ze jeszcze musze go cierpliwosci nauczyc, bo zaraz chcial zwiac, ale podejrzewam, ze tylko dlatego, ze Diabelek biegal po podlodze, a Lewis sie pieklil w klatce, bo tez chcial wyjsc.
Edit: wczoraj sprawdzilam Lewisa pod spodem I nic nie ma. Pazurkow znowu nie obcielam, bo sie strasznie denerwowal I cykal na mnie. A spojrzenie mial takie ze gdyby mogl to by mnie zabil
Ostatnio go wycalowalam I przytulilam. Przez chwilke lezal na moim brzuchu potem na mojej szyji. Tylko, ze jeszcze musze go cierpliwosci nauczyc, bo zaraz chcial zwiac, ale podejrzewam, ze tylko dlatego, ze Diabelek biegal po podlodze, a Lewis sie pieklil w klatce, bo tez chcial wyjsc.
Edit: wczoraj sprawdzilam Lewisa pod spodem I nic nie ma. Pazurkow znowu nie obcielam, bo sie strasznie denerwowal I cykal na mnie. A spojrzenie mial takie ze gdyby mogl to by mnie zabil
-
ruby
Ania ja w niedziele do Ciebie podjade po klatke i jakies podklady, to mu zrobimy pazurki.
A jutro jade do tego zoologa,co ostatnio siano kuoilam, chcesz jechac? Moge Anite u Ciebie zostawic i pojedziemy
A jutro jade do tego zoologa,co ostatnio siano kuoilam, chcesz jechac? Moge Anite u Ciebie zostawic i pojedziemy
-
ANYA
W niedziele jestem umowiona na 10 i zajmie mi to z 3 godzinki ale potem jestem wolna. A co do jutra to zadzwonie dzisiaj wieczorkiem ok?
- jasnoluska
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
No chyba, że Ryan miałby ochotę na kilkutygodniowe objazdowe wakacje w PolsceDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
-
ANYA
Znajac Ryana to pewnie tak bo on lubi byc rozpieszczany. Jak nioslam go do veta to chcial wyjsc z transporterka i byl bardzo zaciekawiony otoczeniem. A jak jeszcze ciotki dokarmialby Ryana smakolykami to bylby w siodmym niebie.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pewnie! Ja zapraszamjasnoluska pisze:No chyba, że Ryan miałby ochotę na kilkutygodniowe objazdowe wakacje w PolsceDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
![]()
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ruby
Wieczorem wychodze do kanjpy ze znajomymiANYA pisze:W niedziele jestem umowiona na 10 i zajmie mi to z 3 godzinki ale potem jestem wolna. A co do jutra to zadzwonie dzisiaj wieczorkiem ok?