Spoko mam kilka wolnych drybedow i duzo miejsca na podlodzeDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()

Moderator: pastuszek
Spoko mam kilka wolnych drybedow i duzo miejsca na podlodzeDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
Ej ,no informowalam Cie wczesniej, byla 9.45,a do Ciebie chcialam wpasc dopiero o 10ANYA pisze:No niestety musisz mnie troche wczesniej informowac jak chcesz do mnie wpasc. Najlepiej jak sie umowisz na appruby pisze:No mialam w ostatni weelend wpasc, tobylas tak bezczelna,ze se na chrzciny poszlacwtedy bede napewno miala czas
No chyba, że Ryan miałby ochotę na kilkutygodniowe objazdowe wakacje w PolsceDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
Pewnie! Ja zapraszamjasnoluska pisze:No chyba, że Ryan miałby ochotę na kilkutygodniowe objazdowe wakacje w PolsceDzima pisze:Chyba czas zrobić zorganizowaną, kilkudziesięcioosobową wycieczkę do Glasgow...![]()
![]()
Wieczorem wychodze do kanjpy ze znajomymiANYA pisze:W niedziele jestem umowiona na 10 i zajmie mi to z 3 godzinki ale potem jestem wolna. A co do jutra to zadzwonie dzisiaj wieczorkiem ok?