i nie, nie z samolotu.. widok z Wrocławia

i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu

Moderator: pastuszek
Tylko świnki znają odpowiedź - też ciągle zadaję sobie to pytaniedortezka pisze:i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu![]()
bo w kupie siładortezka pisze:i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu![]()
To samo właśnie pomyślałam!elka_w pisze:Och być świnką Dortezki jeden dzień
dziewczynki dziękują za komplementyLidkaK pisze:Dortezka, Twoje dziewczynki są rozbrajająceBardzo lubię oglądać ich fotki i czytać co nowego u nich słychać
wiem, naprawdę się cieszę, że choć nie pałają miłością to się tolerują i mogą być razem.. choć przez to sprzątanie 2 razy dziennie nawet czasami nie wystarcza.. boby wymiatam rano i wieczorem.. seni z wiadomych przyczyn wymieniam tylko raz dziennie.. a czasami przydało by się częściej bo one po prostu próbują jezioro zrobić w klatceANYA pisze:Dortezka nie narzekaj! NAprawde wolalabym sprzatac klatke codziennie, ale miec chociaz 5 swinek w jednaj klatce. Super widok